Guest Snow Posted April 7, 2014 Report Posted April 7, 2014 Baselworld 2014 Předestírám, od příspěvku si moc neslibujte. Certina sice představila čtyři řady, ale mi pravověrní jsme zklamáni, všechny model jsou quartzové. Pohybují se v cenové relaci od 495 - 790CHF což jde, protože na druhou stranu vypadají celkem dobře. Koneckonců, to možná uvidíte sami.
kloubik Posted April 8, 2014 Report Posted April 8, 2014 Sice quartz, ale high accuracy s max. odchylkou 10 sekund za rok, to se pocita A ty prvni se svetlym cifernikem nevypadaji spatne.
Guest Snow Posted April 8, 2014 Report Posted April 8, 2014 No jo, jsem ve quartzu slabý. Tak jsou třeba nakonec dobrý. Proto přidám pár vybraných fotek. Více jich naajdete v odkazu. Certina DS Podium Big Size Chronograph - nejdražší modelová řada Certina DS Podium Big Size Chronograph Certina DS-2 Chronograph Certina DS Eagle Certina DS Sport - nejlevnější modely Certina DS Sport zdroj - watch-insider?
Daemonultimate Posted April 8, 2014 Report Posted April 8, 2014 Sportovní chrona od Certiny se mi vždy líbila,protipól jsou potápky,který vůbec.Tady bych si nevybral,preferuju jedině mechaniku nebo solárka.Ale pěkný jsou.
Kluk jako buk Posted April 8, 2014 Report Posted April 8, 2014 Mě se to líbí, i ty potápky ála Hublot. Quartzky bych si nekoupil, ale kamarádům bych je s klidem doporučil.
sashator Posted April 9, 2014 Report Posted April 9, 2014 Za mě palec nahoru- sice Certinu nějak extra neprožívám ale sportovní chrona určitě umí a v tomto případě mi ani ten quartz nějak zásadně nevadí
Kid_A Posted April 10, 2014 Report Posted April 10, 2014 Podium je myslim jeden z nejpeknejsich quartz chronografu. Ty extremy s fosforove zelenou sou trapny. Certina sice neni Breguet ale taky neni Casio. Tfujtajxl...
Guest Radius Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 Certina se poslední dobou kvalitou i designem docela zvedá, Tissot už je daleko za ní...
Recommended Posts