Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zalozil som toto tema aby sa niekomu nestalo to co mne.

Objednaval som si hodinky casio g-shock z http://obleceni-obuv.hyperinzerce.cz/unisex-hodinky/inzerat/8989482-casio-g-shock-4-druhy-nabidka/#.U0knnnmvj0w

Predajca tvrdi ze su objednavane z ameriky z velkoskladu a ze su original.

Oklamal ma prisli mi napodobeniny z cinskeho obchodu aliexpres.com

Predavaju sa tam za cenu 10 dolarov.

Davajte si pozor na podobnych inzerentov.

Posted

A este k predajcovy. Ked som chcel tovar alebo peniaze vratit neodpovedal mi na e maily.

Mal viac inzeratov na roznych strankach pod menom Dominik Bilek Ceska Lipa.

Davajte si pozor.

Posted (edited)

Kxrvafix, oni fejkujou už i géčka? Někomu se to vyplatí? Tenhle svět spěje do nejhorších pekel...

Edited by Kid_A
Posted

Fake casio g shock GA 110gb

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

muzu se zeptat z ceho soudis, ze je to fake? celkovy zpracovani? popisky na dynku? chybejici funkce? Diky

Posted (edited)

No jsou ňáký divný...indexy, hlavně ten na 6 hodině, ale jinak z tech malejch fotek vidím kulový

jinak tady obrázek origo (snad:D)

GA-110GB-1A-watches-1327267554.jpg

Edited by El Nano
Posted

Na zadnej strane nesedi seriove cislo. Clekovo su lachke skor ako hrackarske. Zapinanie na remienku je strieborne origo ma byt zlate. Na origo je zlaty napis iba g shock a protetcion a funkcie tiez niesu tak ako na origo.

Posted (edited)

Myslím že ani nemusíš. Troch jsem pohledal a skoro na 100% máš fake. Našel jsem několik stránek, kde přesně tyhle se stejnýma nedostatkama (stříbrná spona, indexy, chybějící nápis na  6) prodávají. Všechno to byly obchody zaměřený na fejky (hrdě se k tomu hlásí). Odkazy snad ani dávat nebudu ať nedostanu ban ;)

Edited by tomek
Posted

Vlakno jsem presunul a prejmenoval, tak bude lepe vyguglovatelne pro lidi, kteri si prodejce budou chtit ev. proklepnout. 

Jinak v digi sekci je cele vlakno o fejkovanych G-Shock, doporucuju precist. Fejkujou se i daleko levnejsi modely Casio, mrknete do vlakna "Pochlubte se svymi cislickovymi prirustky" ted se to tam resilo.

Posted

Masakr.... ale vzhledem k tomu, ze se uz fejkujou i zubni pasty nebo sampony, tak me to nakonec asi ani neprekvapuje. ZmXdi fejkarsky!

Jinak v digi sekci je cele vlakno o fejkovanych G-Shock, doporucuju precist. Fejkujou se i daleko levnejsi modely Casio, mrknete do vlakna "Pochlubte se svymi cislickovymi prirustky" ted se to tam resilo.

Posted

Jinak už tu v "DIGI" sekci máme vlákno na FAKE G-éčka koukni tam, už jsme tam pár kousků popsali.

Odesláno z mého Q10 pomocí Tapatalk