Jump to content

IWC z šuplete - po desítkách let nalezy - pomoc:

Recommended Posts

Posted

Ahoj kluci,

při generálním úklidu a nalezení Rolexů, které jsou teď na renovaci u kluků na Dělostřílnách, jsme objevili  s velkým údivem ještě tyto IWC - viz. foto - lépe je nafotit neumím.

1. Vůbec nevím, co je to za model.
  2. Ani jak je starý.
  3. A teď otázka, přidat se k Rolbám a dát to mistrům na renovačku? Nebo co s tím? Vyplatí se do toho investovat?

Díky, budu rád za info/postřehy.

Posted

Tvl - u Tebe bych chtěl uklízet. :D

Co tam chceš renovovat? Očisti sám pouzdro od bordelu, přelešti lehce sklíčko Polywatchem a nech vyčistit a seřídit strojek. ;)

Pokud jsou zlaté, tak bych nechal lehce i vyleštit pouzdro, ale pouze lehce (zlatnictvijanka), aby prokoukly. ;)

Pak kup řemen z ještěrky a schovej je do trezoru. :)

Posted

Tvl - u Tebe bych chtěl uklízet. :D

Stavím se taky! 

Jinak udělej více fotek, Vintagelover Ti poradil perfektně a vypadá to na parádní kousek, lepší než ty Rolexky...a vypadaj jako zlaté.  :cheers:

Posted

Až bude více času, udělám více fotek ... zlatý asi jsou :D , nevím ... nemám rád zlatý hodinky :D .

Ale vypadají dobře, nicméně já bych chtěl spíš parádní stav :) , proto se ptám jestli se renovačka vyplatí :) . To jsem si nemyslel, že vás to takhle překvapí, mě se zdá, že do TOP stavu do má daleko, ale já mám skoro samý nový hodinky :D ...

Posted

už se těším na další kousky které najdeš:)

prosím o více fotek, díky

Posted (edited)

Obdobné - i když ty máš asi novší a v lepším stavu, takže přeleštit pouzdro a sklíčko se určitě vyplatí. Fič dál uklízet!!!

Edited by Rodkopf
Posted

Až bude více času, udělám více fotek ... zlatý asi jsou :D , nevím ... nemám rád zlatý hodinky :D .

Ale vypadají dobře, nicméně já bych chtěl spíš parádní stav :) , proto se ptám jestli se renovačka vyplatí :) . To jsem si nemyslel, že vás to takhle překvapí, mě se zdá, že do TOP stavu do má daleko, ale já mám skoro samý nový hodinky :D ...

pokub by si je dal na renovaci, tak by si znicil jejich kouzlo vintage hodinek. To si muzes koupit rovnoou nove IWC z vintage kolekce.

jak psali ostatní vyčistit, seřídit a jeto

Posted

Ty jo kluci, když to tady čtu, tak bych si nafackoval :) . Beru to totiž jaksi vlažně, popravdě vintage styl mi nic moc neříká, ale vidím, a už je asi víceméně jasné, že jsou zlaté :) , více jsme je zkoumali.  

Rozhýbali jste mě ... tady je pár hrozných fotek, lépe to fakt neumím. Až bude více času, vezmu je po desítkách let na denní světlo :) a pokusím se o lepší foto.

Tady je pár "bleskovek" ... lépe zatím nic, ale víc zblízka to je ...

Posted

To mi poser nohu... z jaky ja to pochazim rodiny?! ja jsem nasel leda plesnivy rybizak!

Posted

Já pocházím z nižší střední vrstvy, klasika, jako drtivá většina Čechů, ale tohle prostě děda nebo praděda asi uměli vybrat :D . Klobouk dolů no. 

Posted

Krásný šaffky, ještě bych zkontroloval strojek, to bude pro určení data výroby stěžejní. Myslím, že do takových bych investoval a svěřil je do péče atelieru Knespl&Majzlík. 

Posted

Díky hoši, tak nemám rád úklidy :D :D , ale to je hezká odměna nu což?

Tady jsou fotky za denního světla ... líp už to nedám :D ...

Posted

Jooo, jinak je vyřízeno - až se vyzvednou Rolby z GO, tak půjdou IWC na střídačku.

Posted

To je jasný, jinak Rolby by měly být do 14-dnů hotové, pánové si dali záležet :) .