peto94 Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Dobrý deň Dnes som sa stal majitelom krásnych hodiniek Prim diplomat. A kedže čo-to aj fotim pripravil som zbierku fotografii a aj makro zaberov. Pačia sa vám? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VintageLover Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Fotky máš krásný, ale špička vteřinové ručky se na cifru za ty roky dost podepsala.Na pouzdře jsou už ty roky taky znát, ale nejdůležitějším faktem zůstává, že Ti dělají radost a líbí se Ti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peto94 Posted April 16, 2014 Author Report Share Posted April 16, 2014 Fotky máš krásný, ale špička vteřinové ručky se na cifru za ty roky dost podepsala.Na pouzdře jsou už ty roky taky znát, ale nejdůležitějším faktem zůstává, že Ti dělají radost a líbí se Ti. Ved o to pri hodinkach Prim ide aby robili radost a to robia Strojek ide super to je hlavne. Este si musim co to precitat o vycisteni hodiniek. Daco som zapocul ze ciferniku sa radsej ani nedotknut. Kolko z toho je pravda? Dakujem za odpoved. Som rad ze sa fotky pacia . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun73 Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Ty makra máš fasa ukázkový. Palec hore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VintageLover Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 Ved o to pri hodinkach Prim ide aby robili radost a to robia Strojek ide super to je hlavne. Este si musim co to precitat o vycisteni hodiniek. Daco som zapocul ze ciferniku sa radsej ani nedotknut. Kolko z toho je pravda? Dakujem za odpoved. Som rad ze sa fotky pacia .Záleží na úhlu pohledu. Lepší ale nesahat, aby se Ti nerozjely ty černé linky na cifru - pak by z té rovné čáry mohla vzniknout EKG křivka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gougy Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 (edited) po vložení do nepříslušícího vlákna, za což se omlouvám, jsem konečně našel i galerii, věnovanou tomuto známému kousku.Tak jedna fotka ze včerejší noci (datum samozřejmě nesedí, kdo by se s těma primadatumovkama točil... ) Edited November 20, 2014 by gougy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 po vložení do nepříslušícího vlákna, za což se omlouvám, jsem konečně našel i galerii, věnovanou tomuto známému kousku.Tak jedna fotka ze včerejší noci (datum nesedí, kdo by se s těmi primadatumovkama točil... ) Moc pěkný.To jsou trezorové hodinky,né?České PP Link to comment Share on other sites More sharing options...
gougy Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 (edited) Moc pěkný.To jsou trezorové hodinky,né?České PP Díky, vytáhnul jsem je ze šuplíku a šuplík.., vlastně máš pravdu edit: a mají za sebou Elton lázně Edited November 20, 2014 by gougy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 peto94: Moc pěkné makro fotky,smékám před Tebou A hodinky,ať Ti dělají dlouho radost,užívej si jich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts