Guest JakubWatches Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 Postuji par fotek Glashutte Original Senator limitka v platine se svolenim meho obchodniho partnera. Limitka padesati kusu na krokodylovi. Enjoy
gougy Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 Dospělácká volba.Překrásné, v podstatě dokonalé hodinky, že nechám pozdravovat a díky za fotky
Daemonultimate Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 (edited) Moc krásný,na ruce budou elegance sama.Dík za fotky.Člověk by řekl,jemný indexy,potom vidí ručky,který k nim perfektně padnou,no,musí to bejt raketa.Kolik takovej super kousek koštuje? Edited April 16, 2014 by Daemonultimate
Frostie Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 nádhera, elegantněji zpracované oblekovky si už jen velmi těžko představit, i když pár by se jich ve Swiss made vodách našlo /VC, JLC, Piaget.../
Hasňa Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 No, jak od te firmy mam rad skoro vsechno, tak tyhle se mi nelibi. Sutr v korunce toleruju jen Cartieru a ty hodne jemne vroubky na lunete se mi taky nelibi.
gougy Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 No, jak od te firmy mam rad skoro vsechno, tak tyhle se mi nelibi. Sutr v korunce toleruju jen Cartieru a ty hodne jemne vroubky na lunete se mi taky nelibi.Vždyť to jsou takový německý Diplomaty
Kluk jako buk Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 Prostě GO, perfektní, díky za fotky.
Recommended Posts