Jump to content

Certina DS Limited Edition ? Ole Einar Bj?rndalen

Recommended Posts

Posted

ja myslim ze super. zabavny - az bych rekl, ze hravy. a myslim, ze cena bude ferova. super

Posted

Svítící terčíky z toho skutečně dělají zábavné hodinky a Certina ukázala, že limitka nutně nemusí být nacpaná nějakými nápadnými prvky, stačí jen drobný odkaz.

Bombírovaný cifr a 80h stroj jsou v dnešní době, kdy mám pocit, že se spíš všechno nákladově šulí, pecka.

Posted

to Kid_A - patrně si přehlédl nebo nedočetl. Na konci článečku je cena uvedena, činí 740?.

Posted

Snowe, diky, tak tim spis myslim, ze cena ferova. Stojej jak novy stowy.

to Kid_A - patrně si přehlédl nebo nedočetl. Na konci článečku je cena uvedena, činí 740?.

Posted (edited)

Líbí se mi, je v tom taková "eterňácká" jednoduchost (aspoň já to tak vidím).

Zredukoval bych ale množství nápisů.

Cena 20.000 Kč mi přijde také OK, s ohledem na to, že mechanické hodinky této značky a např. Tissotu začínají někde u 10.000 Kč.

Edited by Vit
Posted

Přijdou mi hodně povedený, není to zaprděný jako klasický oblekovky, ta červená to zajímavě oživuje. Škoda tý velikosti, někteří z nás by uvítali tak 43 nebo 44mm, todle je mi malý... JInak pokud má někdo tip na vizuálně podobný ale větší kousky, klidně mi dejte vědět - díky!

Posted

Moc pěkný hodinky- elegantní a přitom díky červeným prvkům i veselý a proto se hned neokoukají, cena i velikost v pořádku... a jelikož Oleho mám rád, tak za mě jednoznačně palec nahoru

• 2 months later...