Cyber Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Já šíleně. Zrovna dnes sem dal VOR nádherný fotky záručního listu Primek z roku 1967. Už se těším, až budou všechny fotky pohromadě, a bude možnost si v tom listovat jako v katalogu. Protože až se prodají tyhle http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?pi...id=88700#p88700 hodinky, tak by ty fotky nenávratně zmizely v historii. Také jsem kdysi dávno slíbil, že sem uploaduju galerii Primek, co jsem nebyl líný nafotit. Tak se těště :-)
vanderB. Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 těšim těšim...hlavně na popshopovu galerii...esli teda bude
Cyber Posted May 23, 2007 Author Report Posted May 23, 2007 těšim těšim...hlavně na popshopovu galerii...esli teda bude No to se zeptej POPSHOPA, jestli jí nafotí. Taky se na ní těším. Vlastně na všechny galerie.
Cyber Posted May 23, 2007 Author Report Posted May 23, 2007 Cyber - kolik toho mas nafoceno? Odhaduju to na 180 - 200 kusů starých hodinek, plus pár nových kousků ze současné kolekce PRIM. Největší nafocenou galerii má PRIM, ale myslím, že ta vyjde asi knižně. Tam je opravdu hooooooooooooodně modelů.
maxs Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Už je isté, že tam bude možnosť galérie? Viem, že odklízeč niečo spomínal.
odklizec Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 No galerii pokud vim vzpominal chronomag, ze ji koupil nebo co. Ale v prvni fazi budeme radi kdyz pujde forum O implementaci gaerie jsem ani neuvazoval..mozna chronomag na to myslel? V zasade to urcite nebude problem, ale asi az na novem serveru.
Recommended Posts