Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahoj kolegové :) po tom, co jsem vyhandloval své Zenith Stratos za Suby jsem myslel, že mám na nějaký čas pokoj, jenže jsem zjistil, že mě chybí hodinky s chronem :( celkem jsem se zakoukal do klasických Moonwatchů, ale zajímá mě, co by jste případně volili jako alternativu? Moony mě sice napadly na první dobrou, ale je možné, že jsem přehlédl ještě nějaký zajímavější kus..... Mám pocit, že máme s kolegou Jajou máme podobný "trápení" :)

Díky za názory...

Dan

Posted

Záleží co tě na Moonech přitahuje, co se ti na nich líbí, co ti chybí a co bys oželel... Alternativa může být podle mě jiný Speedmaster a nebo třeba právě nějaký Elprimero...

Posted

na moonech mi snad chybí jedině safír... dospělácká verze speedu je taky fajn, ale asi mě u nich chybí ta aura....  už jsem přemýšlel, že bych snad znovu skočil do Stratosů - v ocelové variatě, ale nevím......

Posted

Navitimery, pokud teda chceš nějakou alternativu.. není to sice Bůh ví jak světoborná myšlenka, když jsem je ale měl, cítil jsem takovej ten vnitřní klid-stejně jako teď s Moonama...

Posted

na moonech mi snad chybí jedině safír... dospělácká verze speedu je taky fajn, ale asi mě u nich chybí ta aura....  už jsem přemýšlel, že bych snad znovu skočil do Stratosů - v ocelové variatě, ale nevím......

Já na Moonech safír mám. Dokonce s AR. A spokojenost.

ref 3573.50

Guest dabelM
Posted (edited)

Do Moonwatches jsem se rozhodl jít, protože mě lákala jejich historie, universálnost při použití do kanclu a na volný čas.

Nosím je skoro pořád, i na noc do postele a sundávám je jen minimálně....

Měním jenom za pilotky od Steinhartu, když si chci vzít ve volném čase větší hodinky...

Bojím se období, kdy se rozhodnu Moonwatchům pořídit bratříčka s náročnější komplikací...

Edited by dabelM
Posted

navitimery se mi vůbec nelíbí (momentálně)... jinak asi jsem si potvrdil to, co jsem si myslel, že prostě momentálně jsou můny právě to co "potřebuju" moc jiných alternativ mě nenapadá, tak to nechám chvilku uzrát a uvidíme...

Posted

Hlasuju pro Moony, jsou neokoukatelné. :)

To radí člověk, co je málem vyměnil/prodal? Já bych pro ně hlasoval taky, v rozměru co má VintageLover a kdyby tam byla datumovka. Jinak jsem pro ty modré "hujerky".

Posted

Také hlasuji pro moony...Jsou to legendy všech legend..A také jako z nás málokdo, byly na Měsíci:-))))

Posted

Safír Ti vůbec chybět nemusí, přes vypouklý hesalit je vidět báječně, když poškrábeš což zas tak jednoduché není a mně se to zatím nepovedlo, tak jednoduše přeleštíš, a případná výměna je záležitost stokorun..

A v neposlední řadě hesalit k Moonům prostě patří, IMHO :)

Posted (edited)

Tak moonama samozřejmě nic nepokazíš :) sám už je přes týden nosím a jsou prostě nejvíc. Jako alternativa mě přesto napadly Monaca

000c162c864a8655319c14ce9e3f4251542ef9f6

zdroj foto

Edited by Ondoni
Posted

Hlasuju pro Moony, jsou neokoukatelné. :)

Souhlas, Moony udělají vždy parádu.