Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gůglim, hledám tady na fóru, ale za boha nemůžu najít nic, co by se mi líbilo. Vybírám šperkovnici pro přítelkyni, ale chtěl bych něco, kam se dají s klidným srdcem dát třeba troje hodinky. Ona to totiž válí všude možně, chce šperkovnici, tak jsem si řekl, že jedním dárkem udělám radost i sobě. :)

Co by se mi líbilo. Třeba dvoupatrová šperkovnice, nahoře 3 polštářky na hodinky, dole šuplíček na ostatní šmuky. Nebo jednopatrová truhlička s polštářkama na troje hodinky a k tomu pár dalších fochů.

Jde mi o to, aby to zase nevypadalo jako hodinkovnice, protože bych dostal za uši, že zase řešim jenom hodinky. :D

Jak to máte doma vy? Nebo co byste mi doporučili?

Zatim mě nejvíc baví tahle pánská, ale už to je asi moc chlapský. :/

5df3c0b7-7f0c-445a-98c0-5f7a11b2574e.jpg

Posted

Vidíš, já to vyřešil tak, že jsem přítelkyni přenechal jeden řádek v hodinkovnici, takže je máme společně. Je v tom hezky pořádek (také se jí dřív váleli všude) a o tom, že bych řešil hodinky nepadlo ani slovo, možná díky tomu, že jí to přijde pěkný když máme zase něco dalšího dohromady ;)

Jinak přeju hodně štěstí s výběrem, víme jak je to s těmi drahými polovičkami občas těžké :D

Guest Radius
Posted

Tak u nás to bylo obráceně, já si vždycky pokládal hodinky na optický hadřík. Minulý týden jsem paní nadělil nové hodinky a dva dny na to přinesla dvě krásný hodinkovnice, to jsem čuměl :D