DadB Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 ...když večer sundáte z ruky Seiko 5, jako byste celý den nosili dámské hodinky?
lassie Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Nemam, nosim samuraje ne petky Jednoduche reseni: Tak je nesundavej a chod snima spat, aspon az se v noci vzbudis tak se budes moct podivat kolik je hodin.
Guest tolja Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 =D Přesně toto je důvod, proč už je nemám. A byly to vzhledově moc pěkné hodinky, tedy až na ten tah.
vor Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 =D Přesně toto je důvod, proč už je nemám. A byly to vzhledově moc pěkné hodinky, tedy až na ten tah. Přesně tak. Tah je tam takovej plechovej, jak u digitálek za dvě stovky?
dubraro Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 ...když večer sundáte z ruky Seiko 5, jako byste celý den nosili dámské hodinky? Nemám. Připadají mi veliké tak akorát. Naopak jsem si připadal divně, když jsem si nasadil Poljot Classic (průměr 45mm, stroj Molnija). Po dvou pokusech skončily v šuplíku.
spiderer Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 S tim, ze bych si pripadal jako kdybych nosil damske hodinky jsem u petek nemel, ale to jak se porad klepal ten lehky plechovy tah a jak to porad cvakalo, s tim uz jsem problem mel. U petek mi vadila velmi nizka hmotnost a kvalita zpracovani tahu..
DadB Posted May 24, 2007 Author Report Posted May 24, 2007 Já to tedy s dovolením dopřesním - nejde o velikost (ideální), ani o tah (ten kovový šel pryč hned a černá kůže jim vyloženě sluší). Jde o to, jak se zúžené skleněné dýnko obtiskne do ruky :-)
spiderer Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Aha Tak ja jsem je nosil asi dva dny a behem tech jsem tohle nepozoroval
Guest tolja Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Já to tedy s dovolením dopřesním - nejde o velikost (ideální), ani o tah (ten kovový šel pryč hned a černá kůže jim vyloženě sluší). Jde o to, jak se zúžené skleněné dýnko obtiskne do ruky :-) Tak to nevím, protože jsem je nesundával ani do sprchy
emka Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Jo, mam ten pocit. Ale pac jsem zenska, tak mi to ani prinejmensim nevadi
NIGHTinGALE Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Jo, mam ten pocit. Ale pac jsem zenska, tak mi to ani prinejmensim nevadi Tak Seika pětky bych na dívčí tlapce viděl moc rád. Nějak si je na ní nedovedu představit. Nešlo by foto, prosím? Nejde jen o velikost, ale třeba krásné dlouhé, rudě nalakované, nehtíky mi k nim prostě nějak nesedí Děkuji.
Mike. Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Me to tak ani nepripada... sice mam trochu starsi typ Seiko 5, ale v podstate jsou podobne dnesnim modelum... (ale dynko nemaji pruhledne )
acmik Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 mam sportovni skz211k a neprijdou, spis jsou tezke az-az, i po nahrazeni tahu za textilni pasek...
Mike. Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 mam sportovni skz211k a neprijdou, spis jsou tezke az-az, i po nahrazeni tahu za textilni pasek... Tak Atlasy budou asi tezsi, ale myslim, ze DadB myslel ty "levnejsi" a mensi varianty Seiko 5...
dubraro Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Seiko "Desert Storm" SNK803 jsou docela dobré dámské sportovní hodinky.
Mike. Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Seiko \"Desert Storm\" SNK803 jsou docela dobré dámské sportovní hodinky. To mas pravdu, ty jsou docela male...
Recommended Posts