Zdenek1307 Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října Na ty vnější paty by se možná hodil nějaký Angry Beards
Zdenek1307 Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října Já jsem právě teď hodil do košíku boty Tecnica Forge 2 (konečně)... potřebuji jedny vysoké, lehčí, protože v těch "Céčkových" se moc turistikovat nedá. Dvojka je údajně model pro užší nohu. Těším se na ně a snad to klapne.
Pandera Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října A dá se nějak rozumně opravit ta prodřená pata zevnitř? Také s tím mám problém, boty půl roku a látka na patě děravá. Říkal jsem si vlepit tam třeba kůži 5x5 cm, nebo tak něco... jestli jste to někdo už zkusil a zda to funguje / vydrží.
Kotlick Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října Chlapi, nevím jak jak se ke svým botám chováte, tak to neberte osobně, ale ty zničené paty a opatky většinou vznikají když si obouváte botu bez lžíce a nebo šlapete o opatku. Vnitřní část paty se pak prodře, když chodíte ve špatně zavázané botě a volnější noha vám to tam vydře. 1
DavidLC Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října Před hodinou, Pandera napsal: A dá se nějak rozumně opravit ta prodřená pata zevnitř? Také s tím mám problém, boty půl roku a látka na patě děravá. Říkal jsem si vlepit tam třeba kůži 5x5 cm, nebo tak něco... jestli jste to někdo už zkusil a zda to funguje / vydrží. V opravně, když jsou šikovní, dají kůži a vydrží to "na věky"... Vyzkoušeno. 1
Prochy68 Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října před 1 hodinou, Kotlick napsal: Chlapi, nevím jak jak se ke svým botám chováte, tak to neberte osobně, ale ty zničené paty a opatky většinou vznikají když si obouváte botu bez lžíce a nebo šlapete o opatku. Vnitřní část paty se pak prodře, když chodíte ve špatně zavázané botě a volnější noha vám to tam vydře. Tak já mám asi křivý nohy . Dělám to přesně jak píšeš, jen místo lžíce dávám prst a 95% bot u mě konci prodrenou patou. Teda mimo bot s koženou podšívkou, tam končím prochozenou podrážkou.
African Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října 3 hours ago, Pandera said: A dá se nějak rozumně opravit ta prodřená pata zevnitř? Také s tím mám problém, boty půl roku a látka na patě děravá. Říkal jsem si vlepit tam třeba kůži 5x5 cm, nebo tak něco... jestli jste to někdo už zkusil a zda to funguje / vydrží. Tak La Sportiva ji má v modelu Ultra Raptor II a je to to nejlepší co bota může mít, nesmrtelná a velmi pohodlná záležitost, kterou zvládne i průměrný obuvník.... mě ale za to jednou řekl za 600,- kámo, tak už k obuvníkům nelezu
Zdenek1307 Odesláno 29. října Nahlásit Odesláno 29. října Dnes dorazila zásilka z Vrchlabí. Na první pohled a obutí působí velmi dobře. Jsou to moje první od této značky a mám z nich radost. Dokonce jsem je koupil přes e-shop, to já u bot teda nikdy nedělám Teď už zbývá tomu naložit první km, ať se trochu uvolní 1
African Odesláno 29. října Nahlásit Odesláno 29. října 1 hour ago, Zdenek1307 said: Dnes dorazila zásilka z Vrchlabí. Na první pohled a obutí působí velmi dobře. Jsou to moje první od této značky a mám z nich radost. Dokonce jsem je koupil přes e-shop, to já u bot teda nikdy nedělám Teď už zbývá tomu naložit první km, ať se trochu uvolní Borci z Namche? Vypadají fajnově
Zdenek1307 Odesláno 29. října Nahlásit Odesláno 29. října před 53 minutami, African napsal: Borci z Namche? Vypadají fajnově Yes
African Odesláno 30. října Nahlásit Odesláno 30. října 13 hours ago, Zdenek1307 said: Yes Pán je dobrej, vtřícnej, poradí, pokusí se sehnat...rád tam nakupuji. Akorát mi od něj teď přišli AKU Rock, ale nesedla mi velikost a jinou nesežene, protože tam probíhá ten půser s dovozcem. Teď mi kámoši poradili Hanwag Makra Prolow s kterou mám nulovou zkušenost, ale prý mega drží...ale ta cena 6.100,- v mé trpasličí velikosti 7 https://www.fjallraven-shop.cz/cs/makra-pro-low-gtx
Prochy68 Odesláno 30. října Nahlásit Odesláno 30. října před 1 minutou, African napsal: Pán je dobrej, vtřícnej, poradí, pokusí se sehnat...rád tam nakupuji. Akorát mi od něj teď přišli AKU Rock, ale nesedla mi velikost a jinou nesežene, protože tam probíhá ten půser s dovozcem. Teď mi kámoši poradili Hanwag Makra Prolow s kterou mám nulovou zkušenost, ale prý mega drží...ale ta cena 6.100,- v mé trpasličí velikosti 7 https://www.fjallraven-shop.cz/cs/makra-pro-low-gtx no tvl, to jsou šitý zlatou nití?
African Odesláno 30. října Nahlásit Odesláno 30. října 14 minutes ago, Prochy68 said: no tvl, to jsou šitý zlatou nití? To už se mi upřímně zdá taky trochu zu viel....mají je jinde i levněji, ale ne moji velikost. Zase pokud by nějáký ten pátek vydrželi, proč ne, konec konců všehno co kupuji se motá kolem pěti a nedají blbý dva roky.
Prochy68 Odesláno 30. října Nahlásit Odesláno 30. října před 4 minutami, African napsal: To už se mi upřímně zdá taky trochu zu viel....mají je jinde i levněji, ale ne moji velikost. Zase pokud by nějáký ten pátek vydrželi, proč ne, konec konců všehno co kupuji se motá kolem pěti a nedají blbý dva roky. Mne uz to prijde jako docela drahy testovani......a kdyz se povedou a koupis za 3 roky stejnej inovovanej model, tak uz budou stat nejspis za h..... . Ale jo, zijeme jen jednou
Zdenek1307 Odesláno 30. října Nahlásit Odesláno 30. října Jo jo, ty ceny jsou celkově šílený. Nízký za 6 jsem ještě asi neviděl Mě se podařilo nějak zachytit poslení pár zúžené verze, takže byly s velkou slevou.
Radek Cigi Odesláno 30. října Nahlásit Odesláno 30. října Tak jsem na ně zvědav... Doufám, že to nebude průser ?! 1 1
Radek Cigi Odesláno 30. října Nahlásit Odesláno 30. října před 3 minutami, Harwey napsal: fuha, kam mas namierene?:) Budeš se smát, ale pouze na vycházky do lesa . Udělal jsem si radost. Mám ještě Meindl Vakuum GTX a chtěl jsem ještě barevnější model na střídání. Bral jsem je v HUDY po slevě cca 7,1k Kč. 1
Harwey Odesláno 30. října Nahlásit Odesláno 30. října no tak nech dlho vydrzia, a v lese vela radosti:)
Prochy68 Odesláno 30. října Nahlásit Odesláno 30. října před 16 minutami, Radek Cigi napsal: Budeš se smát, ale pouze na vycházky do lesa . Udělal jsem si radost. Mám ještě Meindl Vakuum GTX a chtěl jsem ještě barevnější model na střídání. Bral jsem je v HUDY po slevě cca 7,1k Kč. A na hory nosis co? 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se