wawrik Posted February 1 Report Share Posted February 1 před 17 minutami, African napsal: nedávno jsem viděl Merino vložky To znie zaujímavo... Kde si ich videl a čo sľubovali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted February 1 Report Share Posted February 1 před 3 hodinami, guzmic napsal: Borci, zeptám se jako debil, mám zánovní kožené turistické Merrell, po 3 týdnech furt nějak nesedí na nohách (šířka chodidla) je tam snad 3-4mm vložka pod chodidlo, když ju vydělám, tak jsou nohy jak v peřině. Existují nějaké tenké vložky do bot, nebo se to dá nosit bez? Zajdi si k Dr. a nech si napsat poukaz na speciální vložky (máš nárok na 2 páry za rok), poté běž za protetikem a ten ti udělá vložku podle tvých představ. Pojišťovna proplácí cca 75% Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted February 1 Report Share Posted February 1 před 32 minutami, wawrik napsal: To znie zaujímavo... Kde si ich videl a čo sľubovali? Měl je kámoš v botě, a jen že jsou prý při delším stání příjemně hřejivé, tak mě to zaujalo. Měl je z Hudáče, tak myslím že to byli tyhle, víc jsem o nich zatím nepátral a ani jsem nevěděl že se něco takového dělá, ale možná je zkusím taky. https://www.hudy.cz/3-feet-merino-low?size=334593 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted February 1 Report Share Posted February 1 Vy me serete Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawrik Posted February 1 Report Share Posted February 1 @African Dík. Dnes som sa pristihol, že v poslednom čase chodím vo vlnených veciach - dokonca som si kúpil aj vlnené rukavice s membránou Dosť mi to funguje, tak vyskúšam aj tie vložky, či tam pocítim vôbec nejaký rozdiel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted February 1 Report Share Posted February 1 před 47 minutami, wawrik napsal: @African Dík. Dnes som sa pristihol, že v poslednom čase chodím vo vlnených veciach - dokonca som si kúpil aj vlnené rukavice s membránou Dosť mi to funguje, tak vyskúšam aj tie vložky, či tam pocítim vôbec nejaký rozdiel... Já právě také a používám i výborný merino ponožky, tak si říkám jestli by to už nebylo trochu zu viel mít ještě merino vložky Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzmic Posted February 2 Report Share Posted February 2 Jsem to zle popsal, mám problém, že když tam mám originál vložku tak v přední části boty mě to tlačí v nejširším místě boty a když ju vydělám tak se noha cítí ok. Otázka je, jestli existují nějaké vložky co mají tu přední část co nejtenčí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzmic Posted February 2 Report Share Posted February 2 viz. foto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted February 2 Report Share Posted February 2 @guzmic Co zkusit vlozky z nejakych starych bot? Ja pouzitelne vlozky z vyrazenych bot vyperu a schovavam pro podobne pripady. A vetsinou to byvaji prave takove tenke. Co jsem kdy nejake kupoval zvlast, tak to byly prave spis tlustsi, ale nemam v tom prehled, nejak moc jsem to nestudoval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted February 12 Report Share Posted February 12 V 8. 9. 2022 v 18:43, African napsal: Podařilo se mi Salewy skvěle slepit, tak se jede dál, baví mě. Příští bota bude ale asi určitě Millet na zkoušku, tak dám věděti. Tak už mě praskla i druhá, lepit už nebudu a podrážka fuč, letošní sezónu už nedají. Hodně jsem chodil, hodně, ale aspoň dvě sezóny jsem čekal že dají... prostě Salewa, mega pohodlná, dobrá, ale na rok. Tak jsem tedy kliknul na Millet Friction GTX U, Hudy má teď vcelku friendly price Tak snad sednou, doufám.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted February 12 Report Share Posted February 12 Mě po dvou sezónách prvně promokly Hoky, tak nastal čas na verzi GTX A dokonce možná i kotníkové Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted February 12 Report Share Posted February 12 před 9 minutami, nizkotucnytvaroh napsal: Mě po dvou sezónách prvně promokly Hoky, tak nastal čas na verzi GTX A dokonce možná i kotníkové Co mají za voděodolnou úpravu? Pokud jsou bez membrány, tak dva roky v suchu jsou ovšem velmi dobrý úspěch...to nedám kolikrát s GTX Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted February 12 Report Share Posted February 12 před 28 minutami, African napsal: Co mají za voděodolnou úpravu? Pokud jsou bez membrány, tak dva roky v suchu jsou ovšem velmi dobrý úspěch...to nedám kolikrát s GTX Právě, že žádnou, krom pogumování a Merino ponožek Držely statečně, ale nastal čas na posun🥹 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted February 12 Report Share Posted February 12 Tak už mě praskla i druhá, lepit už nebudu a podrážka fuč, letošní sezónu už nedají. Hodně jsem chodil, hodně, ale aspoň dvě sezóny jsem čekal že dají... prostě Salewa, mega pohodlná, dobrá, ale na rok. Tak jsem tedy kliknul na Millet Friction GTX U, Hudy má teď vcelku friendly price Tak snad sednou, doufám....Ty Millet to je semis?Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted February 13 Report Share Posted February 13 před 8 hodinami, Prochy68 napsal: Ty Millet to je semis? Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Yes, semišová kůže. Uvidíme copak nám to vydrží pokud se zkamarádíme. Mám od Milletu defakto všechno, a některé hadry i dlouhá léta, boty jsou pro mě ovšem velká neznámá. Kluci z Hudy říkali, že reklamace nijak převyšující ostatní značky a navíc Millet se k nim staví stejně dobře jako třeba La Sportiva, tak snad....mám spíš problém aby jsme si sedli, protože jen tak nějáká bota mě nevyhovuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted February 13 Report Share Posted February 13 před 1 minutou, African napsal: Yes, semišová kůže. Uvidíme copak nám to vydrží pokud se zkamarádíme. Mám od Milletu defakto všechno, a některé hadry i dlouhá léta, boty jsou pro mě ovšem velká neznámá. Kluci z Hudy říkali, že reklamace nijak převyšující ostatní značky a navíc Millet se k nim staví stejně dobře jako třeba La Sportiva, tak snad....mám spíš problém aby jsme si sedli, protože jen tak nějáká bota mě nevyhovuje. Me ten semis na trekovkach proste nesedi kvuli udrzbe, treba mam jedny Garmische, dobry boty za dobry penize, ale oni nemaji vyjma jednoho modelu nic s nubukem nebo licovkou. Jeste kdyz je tam semis nekde jako doplnek tak to skousnu, ale jinak mi ty vadi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted February 13 Report Share Posted February 13 před 40 minutami, Prochy68 napsal: Me ten semis na trekovkach proste nesedi kvuli udrzbe, treba mam jedny Garmische, dobry boty za dobry penize, ale oni nemaji vyjma jednoho modelu nic s nubukem nebo licovkou. Jeste kdyz je tam semis nekde jako doplnek tak to skousnu, ale jinak mi ty vadi. Je to zajímavý materiál pro trekovky, souhlasím. Špatně se čistí od špíny nebo jak to myslíš? Já osobně ty udržbě nijak moc nedávám, čas od času vydrbu kartáčem ve vlažné vodě, naimpregnuji a jede se dál....Každopádně v dnešní době je kumšt sehnat solidní botky pod čtyřku, ani bych je za původní peníz nechtěl, ale s nějákou slevou jsem se dostal na 3.100,- a to už se vyplatí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted February 13 Report Share Posted February 13 před 29 minutami, African napsal: Je to zajímavý materiál pro trekovky, souhlasím. Špatně se čistí od špíny nebo jak to myslíš? Já osobně ty udržbě nijak moc nedávám, čas od času vydrbu kartáčem ve vlažné vodě, naimpregnuji a jede se dál....Každopádně v dnešní době je kumšt sehnat solidní botky pod čtyřku, ani bych je za původní peníz nechtěl, ale s nějákou slevou jsem se dostal na 3.100,- a to už se vyplatí Blbe se cisti, drzi se na tom vic vlhkost a tak, nubuk otres houbickou a je klid Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted February 13 Report Share Posted February 13 před 10 minutami, Prochy68 napsal: Blbe se cisti, drzi se na tom vic vlhkost a tak, nubuk otres houbickou a je klid Tož já je budu brát jenom na nákupy do Penny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koumes Posted February 13 Report Share Posted February 13 Já ty Milletky měl, bez GTX, a byly velikým zklamáním. Pata uvnitř roztrhaná po měsíci nošení, to se mi ještě nestalo. Reklamace proběhla bez problému, koupeno v Hudy. Četl jsem o tom problému v recenzích, ale myslel jsem si, že mě to nepotká… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts