StanoBare Posted September 16 Report Share Posted September 16 (edited) Z týchto troch modelov, som si skúšal Asolo Eldo a La Sportiva TX4. Teda na sekanie trávy je ich škoda, ale predpokladám, že to bude len doplnkový "šport" k hlavnému trekovému využitiu. Asolo Eldo - skúšal som verziu bez GTX. Má trochu širšie kopyto ako LaS TX4, majú tenké šnúrky (neviem, čo to je za módu), ale šnuruje sa to dobre. Sú to fajn trekovky, v špičke podrážky majú climbing zone, ak by si s nimi aj liezol feraty. V okolí členku na mňa pôsobili širšie, musel by som si dodatočne nabiť cvoček pre šnúrky, aby mi to lepšie stiahlo (viď obrázok). Inak fajn, polstrovanie, pohodlie, môže byť. A čo ma prekvapilo je tá žltá časť v podrážky pod pätou. myslel som si, že to je nejaký iný materiál EVA, ale to je len farbou namaľované, to mi prišlo také lacné. La Sportiva TX4 - sedia výborne, to sú fakt seriózne trekovky, nástupovky, feraty a neviem čo ešte. Podobne ako Asolo, tiež majú v špičke climbing zone. La Sportivy treba poriadne skúšať, ich modely majú rôzne kopytá aj pri zameraním rovnakých modeloch. Majú výbornú stabilitu, podrážka super, tuhá, ale nie je úplne tvrdá. Pohodlné topánky. Ak by ti sadli lepšie tieto TX4, určite by som ich bral. Edited September 16 by StanoBare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Cigi Posted September 17 Report Share Posted September 17 Tak Vám oběma děkuji za názory a recenze. Zaměřím se pravděpodobně na ty La Sportivy. Mám nohu spíše užší, tak by mohly sednout. Od této značky mám již Ultra Raptor II mid. A teď buďto TX4 nebo TX5?? Určitě chci Gore-Tex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan79 Posted September 17 Report Share Posted September 17 Ak by si netrval na TX4 alebo 5 tu sú GTX HYper v celkom peknej zľave https://www.4camping.sk/p/panske-topanky-la-sportiva-hyper-gtx/?utm_source=newsletter&utm_medium=e-mail&utm_campaign=23_09_17_boty_trek_B&utm_content=23_09_17_boty_trek_SK_B&sid=21777a9b43174520b459f2e63e4614af&t=m#42-5-cierna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z. Paul Posted September 17 Report Share Posted September 17 Hypery mám asi 8 let? Možná víc … zvládly toho spoustu, teď jsou to spis pracovní boty impregnovaný vyjetým olejem /nechtěně/ … jsou skvělý .. TX5 mám asi 4 roky a taky pecka. Od LS asi 6 páru bot celkově a furt je mám rád Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Cigi Posted September 17 Report Share Posted September 17 Děkuju Vám za další tipy. Ještě jsem pochytil tyhle - Meindl Literock GTX. Mám klasické kožené Meindly Vakuum GTX (jsou skvělé), tak mě napadlo zkusit něco "low" od nich. Že mohou být tvrdší mi neva. Nástupové boty Meindl Literock GTX - blue/orange (8a.cz) Link to comment Share on other sites More sharing options...
horal Posted September 17 Report Share Posted September 17 V 16. 12. 2022 v 20:06, moco napsal: @Prochy68 Vypadají super, a vosk jim barevně prospěl. Jaké mají kopyto, budou sedět na mou kachní nohu? Dneska jsem je objednal, i když je asi nepotřebuji Obecně: Kolik si necháváte v trekových botech ve špičce místa pro prsty? Mě vyhovuje +1 – 1,5 cm. Jak jsi dopadl, sedí ti ? Poslední jsem měl 46 a teď bych zvážil i větší - noha se rozplacaťuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted September 18 Report Share Posted September 18 před 21 hodinami, horal napsal: Jak jsi dopadl, sedí ti ? Poslední jsem měl 46 a teď bych zvážil i větší - noha se rozplacaťuje. Ahoj, nakonec jsem objednávku zrušil, myslel jsem, že se prodají moje Islandy MFS, ale asi už tento typ bot nikdo nechce , tak jsem to nechal plavat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolas Posted September 18 Report Share Posted September 18 Prdlajs nechce, jenom máš nohu jak slon Hoď sem 44 a uvidíš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted September 18 Report Share Posted September 18 Mám nohu jak princezna - 29,3 cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
horal Posted September 26 Report Share Posted September 26 Nový coury! Meindl Jersey Pro Kožený jazyk i futro. Za mě značka ideál. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted September 26 Report Share Posted September 26 Nový coury! Meindl Jersey Pro Kožený jazyk i futro. Za mě značka ideál. Ty už si jedny měl nebo se pletu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
horal Posted September 26 Report Share Posted September 26 Nepleteš, jak je jednou zkusíš.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolas Posted September 26 Report Share Posted September 26 V 18. 9. 2023 v 21:26, moco napsal: Mám nohu jak princezna - 29,3 cm Beru zpět, to je ten druhej co má nohy jak ploutve! Ale teda princezna, hmm, no…jasněěě Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted September 26 Report Share Posted September 26 Nepleteš, jak je jednou zkusíš..Ale jo, taky je mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawrik Posted September 26 Report Share Posted September 26 @Prochy68 Ty sa nerátaš, ty máš všetky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted September 26 Report Share Posted September 26 [mention=36709]Prochy68[/mention] Ty sa nerátaš, ty máš všetky! nene, zrovna Meindly mam jen dvoje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted September 26 Report Share Posted September 26 Jinak at nepisu jen tak zbuhdarma, musim pochvalit Hoka Anacapa (nizke), supr prilnavost a pohodli, bez nejakeho rozchazeni jsem v nich dal po cca 30 uslych kilometrech kilo. A to mam echt citlivy hnaty . Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted September 26 Report Share Posted September 26 před 3 hodinami, horal napsal: Nový coury! Meindl Jersey Pro Kožený jazyk i futro. Za mě značka ideál. Furt je hrozně chci a stále se k nim nemůžu dokopat.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radimk Posted September 27 Report Share Posted September 27 Udělal sem si radost a jako bolestné si pořídil Garmonty: Vůbec je neznám, ale na první pošlap mi sedly, tak jsou doma. Široká spička, vel 48 (31cm), bez membrány, už se těšim na courání po mém restartu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenek1307 Posted September 27 Report Share Posted September 27 Před hodinou, Radimk napsal: Udělal sem si radost a jako bolestné si pořídil Garmonty: Vůbec je neznám, ale na první pošlap mi sedly, tak jsou doma. Široká spička, vel 48 (31cm), bez membrány, už se těšim na courání po mém restartu. To je klasika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts