Jump to content

Recommended Posts

Posted

Foundryman se nemůže připojit na Chronomag,psal ať mu sem hodím tento dotaz:

nějak se nejsem schopen připojit do diskuse Chronomagu, háže mi to

následující hlášku:

Unable to fetch guest information. The table 'chro_users' must contain

an entry with id = 1 that represents anonymous users.

Nemohl bys, prosím Tě, vznést na fóru nebo u někoho kompetentního (Kamil

apod.) dotaz, čím to a co s tím?

Posted

Mám to stejný, jen předevčírem ta hláška byla s pěkným fontem a v červeném rámečku, včera bez rámečku a hnusný font! Ani jednou za večer jsem se nepřipojil, to je bordel, nemohl jsem usnout!!! sad.gif sad.gif

Posted

Předevčírem jsem se také nemohl připojit sad.gif, ale proč to je záhada sad.gif

Posted

Je to prý i problém kapacity serveru, na kterém běží Chronomag.

Posted

To sa mi nezdá, na jednom počítači mám tú istú hlášku a druhý funguje bez problémov. Skor to vyzerá, že server púšťa len prihlásených ľudí - na domácom počítači mám heslo a prístupové meno v cookies.

Posted

Na mě to dělá dojem, že při větším připojení členů nebo uživatelů jak tomu budeme říkat dochází ke kolapsu sad.gif . Chtělo by to spíše fundované vyjádření někoho kdo dělá internetovské stránky třeba.

Posted

To sa mi nezdá, na jednom počítači mám tú istú hlášku a druhý funguje bez problémov. Skor to vyzerá, že server púšťa len prihlásených ľudí - na domácom počítači mám heslo a prístupové meno v cookies.

Ze sítě pod jednou pevnou IP? To mám já, někdy nefuguje odhlášení, možná je to ono.

Posted

Je to problem hosta. Zrejme nestiha pocet pripojeni a tak se muze stat, ze nekomu to sice jeste jede, ale dalsi zadost o zobrazeni proste selze. Chronomag ma v planu prejit nekam jinam, ale nejdriv se rozchodi nove forum. Popravde..co to je za hosta, ktery umozni za 180KC mesicne jen 2 sql db a 450MB mista? Ja jsem ted kupoval prostor v US a mam 350GB prostoru (tolik nemam ani diskoveho prostoru ve vsech laptopech biggrin.gif ) neomezeny pocet DB + milion dalsich veci vcetne domeny za cenu nepresahujici 110KC/mesic. Proc mam pocit, ze mne v tomhle state porad nekdo okrada?

Posted

Foundryman se nemůže připojit na Chronomag,psal ať mu sem hodím tento dotaz:

nějak se nejsem schopen připojit do diskuse Chronomagu, háže mi to

následující hlášku:

Unable to fetch guest information. The table 'chro_users' must contain

an entry with id = 1 that represents anonymous users.

Nemohl bys, prosím Tě, vznést na fóru nebo u někoho kompetentního (Kamil

apod.) dotaz, čím to a co s tím?

Me to dela zase v opere ted, ale ve FF to jede normalne.