falkkon Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Foundryman se nemůže připojit na Chronomag,psal ať mu sem hodím tento dotaz: nějak se nejsem schopen připojit do diskuse Chronomagu, háže mi to následující hlášku: Unable to fetch guest information. The table 'chro_users' must contain an entry with id = 1 that represents anonymous users. Nemohl bys, prosím Tě, vznést na fóru nebo u někoho kompetentního (Kamil apod.) dotaz, čím to a co s tím?
old black Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Mám to stejný, jen předevčírem ta hláška byla s pěkným fontem a v červeném rámečku, včera bez rámečku a hnusný font! Ani jednou za večer jsem se nepřipojil, to je bordel, nemohl jsem usnout!!!
rur Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Předevčírem jsem se také nemohl připojit , ale proč to je záhada
Ondraj Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Je to prý i problém kapacity serveru, na kterém běží Chronomag.
Pablo Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 To sa mi nezdá, na jednom počítači mám tú istú hlášku a druhý funguje bez problémov. Skor to vyzerá, že server púšťa len prihlásených ľudí - na domácom počítači mám heslo a prístupové meno v cookies.
rur Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Na mě to dělá dojem, že při větším připojení členů nebo uživatelů jak tomu budeme říkat dochází ke kolapsu . Chtělo by to spíše fundované vyjádření někoho kdo dělá internetovské stránky třeba.
old black Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 To sa mi nezdá, na jednom počítači mám tú istú hlášku a druhý funguje bez problémov. Skor to vyzerá, že server púšťa len prihlásených ľudí - na domácom počítači mám heslo a prístupové meno v cookies. Ze sítě pod jednou pevnou IP? To mám já, někdy nefuguje odhlášení, možná je to ono.
odklizec Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Je to problem hosta. Zrejme nestiha pocet pripojeni a tak se muze stat, ze nekomu to sice jeste jede, ale dalsi zadost o zobrazeni proste selze. Chronomag ma v planu prejit nekam jinam, ale nejdriv se rozchodi nove forum. Popravde..co to je za hosta, ktery umozni za 180KC mesicne jen 2 sql db a 450MB mista? Ja jsem ted kupoval prostor v US a mam 350GB prostoru (tolik nemam ani diskoveho prostoru ve vsech laptopech ) neomezeny pocet DB + milion dalsich veci vcetne domeny za cenu nepresahujici 110KC/mesic. Proc mam pocit, ze mne v tomhle state porad nekdo okrada?
old black Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 J...Proc mam pocit, ze mne v tomhle state porad nekdo okrada?... Nejsi sám !
Mike. Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Foundryman se nemůže připojit na Chronomag,psal ať mu sem hodím tento dotaz: nějak se nejsem schopen připojit do diskuse Chronomagu, háže mi to následující hlášku: Unable to fetch guest information. The table 'chro_users' must contain an entry with id = 1 that represents anonymous users. Nemohl bys, prosím Tě, vznést na fóru nebo u někoho kompetentního (Kamil apod.) dotaz, čím to a co s tím? Me to dela zase v opere ted, ale ve FF to jede normalne.
Recommended Posts