Přejít na obsah

Patek Philippe Nautilus GMT


MAF

Doporučené příspěvky

Panove,

zadani je jasne ... 40-te narozeniny na krku + casta potreba druheho casu = neco od Patek Phlippe, konkretne Nautilus a s GMT kompikaci.

Ale po par dnech hledani na webu nemuzu najit jednoznacnou odpoved na to, ktery Nautilus ma GMT komplikaci.

Primo Patek web odkazuje pouze na model 5990, na jinych webech (vcetne Chrono24.com) je jako GMT uveden i model 5726.

 

Prosim znate nekdo odpoved? Idealne, nosite nekdo odpoved? :)

 

Diky moc,

Martin

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Reference 5726 ma rocni kalendar, GMT tam nikde nevidim. V rade Nautilus se podle me GMT komplikace objevila az minuly mesic prave v novem modelu 5990, ktery jsi zminil. Je tu k nim vlakno zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/71170-baselworld-2014-patek-philippe/

 

Druhou casovou zonu ma ze sportovnich modelu napr. jeste model Aquanaut Travel time, ref. 5164A. 

 

Nautily i Aquanauty se tady na foru objevily (i kdyz ne presne v techto referencich), tak majitele treba pridaji nejake postrehy nebo rady. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Džofka !!! Gratuluji k jubileu. Ten GMT systém pateků je parádní a promyšlený, dává úplnou informaci bez zatěžování ciferníku, navíc lze pravděpodobně ručku druhé zóny zcela skrýt pod hlavní hodinovku, a mít normální tříručky. Ručičkové datum se k tomu náramně hodí a ten chrono modul na nautilech je skvělý bonus. Ale kdyby na tebe bylo chrono už moc, šel bych s lehkým srdcem do těch aquanautů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Martine, taky gratuluji k jubileu a pěknému dárku, který si nadělíš. :)

 

Už jsem přišel na to, proč si u ref. 5726 někdo plete, že má GMT ( viz. ten inzerát na chrono24 ), je tam totiž kolem měsíční fáze 24h indikátor. 
Ale ten zřejmě nemůžeš nastavit nezávisle na hlavním času, takže to není GMT...je to tak kloubiku? 

 

602x442_1349965907.jpg

BTW proč se omezuješ na Nautily? 

 

5130g-001.jpg19517-1.jpg

 

Mimo stáj

 

http://www.europeanwatch.com/19554.html

 

http://www.europeanwatch.com/19227.html

 

článek 

 

http://forums.watchuseek.com/f381/best-travel-watch-gmt-world-timers-money-844314-2.html

 

1043666d1365697196-best-travel-watch-gmt

Martin

Upraveno uživatelem Rodkopf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...kua chlapi, nejsu zadnej Rotšíld aby ste tady pokouseli takovyma fotkama! Manzelka chtela auto a uz tak mam lehky problem ji vysvetlit, ze si misto toho koupim cibule.

 

Kazdopadne diky za rady ... takze bud Nautilus 5990 nebo mensi bratr Aquanaut 5164...kruci, kdyz ten chrono je uz moc preplacanej a ten Aquanaut je az moc sportovni :( No nic, ten v tydnu vyzkousim oboje a dam vedet.

 

Jeste jednou dik,

MAF

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen proboha ne aquanaut na tomhle hrozným tahu !! :D :D Vostuda PP.  Zespolečenštil bych je raději vkusnou kožkou. Ale to tak na pohřeb, nebo na operu do presidentské lóže, tedy na příležitosti, kam hodinky tak jako tak nepatřej. Jinak mi přijde kaučuk vhodný pro všechno, tak do 60ti let věku nositele, takže máš slušnou rezervu :D :D

 

 A máš recht, MAFe, ty Nautily považuju taky za poněkud přepláclé, ciferník ani ne, jako ty chrono čudlíky na pouzdře.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gratuluju ke 40 a přeju šťastnou volbu. Rozhodně doporučuju zkoušet, nejlépe několikrát. Na obrázku je to vždy jinak než v reálu na ruce.

 

Tak jsem vcera stravil u PP skoro 2 hodiny a vsechno je jinak :)

Vyzkousel jsem:

- na tahu Nautilus 5990 (chrono, GMT), Nautilus 5726 (annual), Nautilus 5712 (reserve, moon, date), Nautilus 5711 (date)

- na gume Aquanaut 5164A (GMT)

 

Naprosto mne uchvatilo, jak dokonale na ruce sedi tenke modely 5712 a 5711. Jako by na tu ruku patrily, akorat velikost na zapesti, dokonaly tah, nikde nic neprecnivalo ani nahore ani dole, super zapadnou pod rukav klasicke kosile/obleku. Podobny pocit jsem mel zatim vzdycky pouze u klasickych oblekovek, kde se ale kvuli subtilnosti oblekovek bojim, abych nahodou rukou o nic neprastil a nerozbil si sklicko :) Ale tato Nautilus 5712/5711 kombinace kovu, prislusne prijemne vahy a pritom te tenkosti a splynuti se zapestim...proste parada. A pri vyhrnutem rukavu vypadaji zaroven sportovne. Design 5711 je klasika, jsem ale hracicka a fascinuje mne predstava vsech tech ozubenych kolecek u kterych musel nekdo spocitat kolikrat  a kdy se maji otacit...takze ty dodatecne komplikace u 5712 vitam (i kdyz mi na takovem typu hodinek prijde moonphase trochu divnej).

Co mne zklamalo je, ze 5712 ma vodotesnost pouze 60 metru (vsechny ostatni Nautilus) maji 120m.

 

Designem vyhral 5726, vseho tak akorat, krasne prehledny a cisty ciselnik. Zaroven annual kalendar je paradni komplikace. Pri vyzkouseni uz ale hodinky na mne byly moc tluste. Asi 5x jsem je sundal, vymenil s 5712, vratil - a proste 5726 na moji ruce tak nesedi. Vahou a tloustkou se pri pohybu ruky "kyvaly", byly vyrazne tezsi nez 571x. Pod rukav kosile se jeste vesly, ale uz jsem jim musel pomoct.

 

5990 mne zklamal - vuci ostatnim zkousenym Nautilum proste (relativne) velke a tezke hodinky. Dal jsem je na ruku 2x na zacatku, pak jednou na konci pro potvrzeni a nic pro mne.

 

Vysledek - objednal jsem si 5712/1A (steel,bluedial, tah) a na prelomu kvetna/cervna by mely byt :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...