IzTaPa Posted April 28, 2014 Report Posted April 28, 2014 zajimavy clanek, ale slo by to zkratit na 1/3 max...http://www.ablogtowatch.com/brief-history-waterproof-watches/ nicmene je tu par zajimavych kousku... ty solitery omegy merine me fakt dostaly...
Moty Posted April 28, 2014 Report Posted April 28, 2014 Něco k Omegám http://limitededitionswatches.wordpress.com/2007/06/11/omega-marine-1932-museum-collection-limited-series/
Guest Snow Posted April 28, 2014 Report Posted April 28, 2014 Možná se pletu. Avšak mám pocit, že se zde někdo někdy na fórum obrátil s dotazem, že tyhle hodinky má a že nevím, co s nimi. Málem spadl, když se dozvěděl, co vlastně vlastní a jakou mají cenu. Pokud si dobře pamatuji, jednalo se o 20000$.
Daemonultimate Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 To řešení je opravdu krásný,ale rolby s kotvičkama mě taky berou.
atim Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 To co píše Snow si také pamatuji, mělo to korkové těsnění, prostě fórem tady určitě proběhly. Taky jsem z toho dlouho nespal...
Kid_A Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 (edited) Jojo, i chronomag ma sve poklady:) napadaj me i skvele zachovany prolofy co tu nekdo nasel v kamaradove supliku:) Možná se pletu. Avšak mám pocit, že se zde někdo někdy na fórum obrátil s dotazem, že tyhle hodinky má a že nevím, co s nimi. Málem spadl, když se dozvěděl, co vlastně vlastní a jakou mají cenu. Pokud si dobře pamatuji, jednalo se o 20000$. Edited April 29, 2014 by Kid_A
Frantik Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 Taky pamatuju. To byla snad jediná výjimka, kdy někdo "našel" něco skutečně cenného.
Dali Posted May 1, 2014 Report Posted May 1, 2014 Vlákno o Omegách jsem našel, ale překvapilo mě, že tam už nejsou fotky. Pokusím se nějakou najít v počítači.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/19861-omega/ Kamarád je pořád má založil je zase někam do šuplíku, tak doufám, že je neztratí, nebo někdo nevyhodí při uklízení jako starej nepotřebnej krám.
nickolas Posted May 1, 2014 Report Posted May 1, 2014 Ty Omegy jsou mega parada! Tohle najit, to je vic ja sportka!!!
Honza.manta Posted May 1, 2014 Report Posted May 1, 2014 Vlákno o Omegách jsem našel, ale překvapilo mě, že tam už nejsou fotky. Pokusím se nějakou najít v počítači.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/19861-omega/ Kamarád je pořád má založil je zase někam do šuplíku, tak doufám, že je neztratí, nebo někdo nevyhodí při uklízení jako starej nepotřebnej krám. Tak nějak jsou ty fotky obnovené.
Honza.manta Posted May 1, 2014 Report Posted May 1, 2014 Ty Omegy jsou mega parada! Tohle najit, to je vic ja sportka!!! Velký kulový! Sportku bych vesele utratil, zatímco za toto bych utratil fůru peněz za servis a pak bych se je bál nosit.
Daemonultimate Posted May 1, 2014 Report Posted May 1, 2014 (edited) Díky za obnovu,to je kousek! Edited May 1, 2014 by Daemonultimate
Dali Posted May 1, 2014 Report Posted May 1, 2014 Aby příběh byl úplný, tak děda šťastného vlastníka údajně sloužil na lodi při vzpouře v boce Kotorské. V tu dobu, na konci WWI je ještě nemohl mít na ruce.
SakalMarty Posted May 6, 2014 Report Posted May 6, 2014 Teda, teď jsem pročetl celé původní vlákno a celé toto a musím před tebou smeknout Dali. Dát to vlákno ještě přečíst kamarádovi chce velký koule. Ale jsem rád, že i dneska jsou takový kamarádi a lidé !!!! Kéž by jich bylo více. Jinak krásný poklad a reedice se také povedla.
Kid_A Posted May 6, 2014 Report Posted May 6, 2014 (edited) souhlas s Martym. Dali se zachoval jako fer typek. Tak snad kamos neprosustruje poklad nekde na rulete:)) Edited May 6, 2014 by Kid_A
skalis Posted May 7, 2014 Report Posted May 7, 2014 (edited) Byly tu jeste 2 dalsi pripady. Jedny rolady, ktery dostal deda od sejka - ackoliv typicky fejkova story, tak byly prave. A jeste nekdo nasel za tramem original WWII B-Uhren (IWC nebo Lange). Tyhle potapecsky Omegy byly ale pecka nejvetsi.Taky pamatuju. To byla snad jediná výjimka, kdy někdo "našel" něco skutečně cenného. Edited May 7, 2014 by skalis
clockyclock Posted May 8, 2014 Report Posted May 8, 2014 Omegy špica, no a s tou vyhrou bych se taky nejak popral )
Recommended Posts