Přejít na obsah

oblekovky do 20tis


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ja bych se primlouval k variante mensi investice nyni a za pul roku / rok, az budes mit vic penez i zkusenosti, jit do neceho "lepsiho". Pro zacatek bych sel do toho Seika SARX, na tahu. K obleku se hodi a jdou i k civilnejsimu obleceni. Asi to nejsou ciste oblekovky, ale vypadaji dobre. A pokud jsou jeste v prodejni sekci, tak za ty prachy, bomba!

 

Foto z netu: abera3e7.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Arkham: neblazni, sefa s Hilfigrama nemuzes nasrat s Hamiltonama. On moc dobre vi, ze ma nejlepsi znacku ke kosily z US outletu. Spis si bude rikat, jakej ses k...t, ze sis koupil tak drahy a osklivy hodinky. :)

 

Cegy: taky jsem si rikal, jinak podle fotek krasne hodinky, skoda, ze maji potrebu napsat na cifr kde co.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na druhou stranu, dalo ti tolik prace sehnat je s tahem, takze maji i pribeh. Menim nazor: doporucuju Misoovy ;)

prace ani tak nie, skor tie prachy :D ale pocit ze ide mozno o jedine hodinky na svete v tejto kombinacii tiez neni na zahodenie... ;) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych se taky přimlouval za Junghans Max Bill. Jednoduchost sama a moc jich nepotkáš.

Ale bohuzel Max Bill nemaji safir, to pak uz podobny design Hamilton Intramatic, ale ty zase nejdou k nicemu jinemu nez ke kosili...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně se líbí ty Hamilton Intramatic.... 38mm velikost, která se podle toho co jsem četl nosí spíš jako cca 40mm...krásně nízké, miluju ten retro look.... jen by mi asi trošku vadila absence té vteřinové ručičky. Jinak zde je fotka, kde je má týpek i k něčemu jinému než ke košili a obleku a přijde mi to ok.... což? http://forums.watchuseek.com/f2/question-about-toning-down-hamilton-intramatic-other-casual-dress-recommendations-853383.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

řeším naprosto stejný problém jako ty. Teď to řeším tak, že nosím pilotky od Zena, ale prostě to není ono a docela se citím divně. Vlastně když o tom tak přemýšlím, tak více řeším situaci kterou popsal Matěj09 nahoře...jestli koupit něco hned za "méně peněz" a nebo počkat, našetřit a koupit něco lepšího, možná doživotního.

Já osobně jsem celkem "náročný" na design a proto mi dělá problém, vybrat si v té nižší cenové relaci. Ale co mi docela padlo do oka jsou Oris. Na Koscomu se dají pořídit od 20tis. Mrkni na ně.

Jak již bylo napsáno, neprofláknuté a krásné modely najdeš na Chronoshopu.

A kdyby ti nevadilo Czech made, tak v prodejním vlákně jsou krásné Primky http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/66372-prim-linea-40-kalibr-98/?hl=prim

Tak zlom vaz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Po malé odmlce Vás opět zdravím :) nastal čas, kdy už je koupě více než aktuální, proto bych Vás chtěl požádat ještě o poslední pomoc s výběrem... vše jsem si pořádně nechal projít hlavou, a to včetně všech rad a podmětu, které jsem zde díky Vám dostal. Nakonec jsem se rozhodl, že půjdu do nějaké swiss profláklé značky. Do nejužšího výběru se mi dostaly:

 

Hamilton Viewmatic http://cdn.niketalk.com/e/e4/e4e0e56b_h32515555-a.jpeg

Tissot T-Classic http://www.hodinky-damske-panske.cz/t085.407.16.013.00-/a-41865/

 

popř. vyčerpat full budget a vzít:

Longines La Grande Classique: http://www.hodinky-damske-panske.cz/l4.801.4.11.2/a-28398/ (v odkazovaném eshopu bych je dostal za rovných 20tis)

 

Také bych se Vás chtěl zeptat, jestli nemáte zkušenosti s tímto eshopem (hodinky-damske-panske.cz), resp. jestli se nemusím případně bát o originalitu, atp.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...