WatchFan1 Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 len tak heslovite, lebo jeden deatilny report som uz na tuto temu pisal (URL link je dole) V NOV. 2006 som organizoval meting zberatelov v Tampe: http://www.mkmotorsport.com/watches_GTG.htm Bolo super a dohodli sme sa ze to spravime na jar v New Yorku. Samazrejme ze vacsina ucastnikov bola z USA, ale mali sme clenov co prisli aj z UK, Svedska, a Kanady. (Buduci rok to bude tiez v NY 17-tehop marca) a uz mam zaregistrovanych 5 ludi z UK, 2 z Nemecka. Ak 'nahodou' bude niekto z vas v New Yourku v tom case - dufam ze pridete ;-) Zbuchalo sa to len tak z nicoho nic a ked som o tom urobil vlakno na internete (este minuly rok v NOV. , tak BALL WATCH USA sa ponukli ze by radi sponzorovali nas meeting a darovali nejake hodinky. Okrem inych cien darovali spolu 3 hodinky. Moje najoblubenejsie su BALL FIREMAN - boli ako cena minuly rok v Tampe: . . . Tento rok v New Yourku to bolo exte lepsie a vacsie a popri BALL tiez sme mali dary pre ucastnikov od Hublot Patek Philippe, obchodov Tiffany & Co., Wempe. Ako vidiet z obrazkov mali sme zabavu od stvrtku az do nedele aj ked meeting ako taky bol len v Sobotu (3 - 8 PM) Stranka z obrazkami z viacerych meetingov: http://www.mkmotorsport.com/watches_GTG3.htm Moj detailny report so vsetlymi 63 obrazkami na TZ: http://forums.timezone.com/index.php?t=msg...art=0&rid=14107 Dufam ze aspon niekomu z vas sa podary prist do NY buduci rok: 17. Maja 2008 . . .
Guest Snow Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Úžasné , gratuluji WatchFane1, přímo bombastická akce P.S. kde se dá sehnat ta superkšiltovka ROLEX ?
long Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Nadhera,krasa. Tam ale bylo krasnych kousku a jen tak se tam povalovali.Jeste jednou krasa. LONG
kubson Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 se dívám, že jsi propadl kapitalistickému způsobu života, který není slučitelný s revolučními ideály! na těch fotkách jde dobře vidět prohnilost tamější společnosti... doporučuji zbavit se hmotných statků ve prospěch dělnické třídy a začal bych hodinkama
rmx Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Zbuchalo sa to len tak z nicoho nic a ked som o tom urobil vlakno na internete (este minuly rok v NOV. , tak BALL WATCH USA sa ponukli ze be radi sponzorovali ns meeting a darovali nejake hodinky. Okrem inych cien darovali spolu 3 hodinky. Moje najoblubenejsie su BALL FIREMAN - boli ako cena minuly rok v Tampe: Tento rok v New Yourku to bolo exte lepsie a vacsie a popri BALL tiez sme mali dary pre ucastnikov od Hublot Patek Philippe, obchodov Tiffany & Co., Wempe. Tomu rikam promo, treba se PRIM inspiruje
WatchFan1 Posted May 25, 2007 Author Report Posted May 25, 2007 WatchFan1=opak Diskutéra. Sakra, umíte si předstravit, jakou by dal tomuhle pitomci Diskutér sodu??? ????? ??? Rad by some vedel koho volas 'pitomec' a preco?
chose Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Koukám, žes tu chvíli nebyl Vlastně je to kompliment, ale ať ti to Millis vysvětlí, když už s tím začal
spiderer Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 WatchFan1 - diky za zprostredkovani dalsi pekne akce Ty obrazy na 11 fotce shora uz jsou z toho tveho noveho projektu?
WatchFan1 Posted May 25, 2007 Author Report Posted May 25, 2007 Koukám, žes tu chvíli nebyl Vlastně je to kompliment, ale ať ti to Millis vysvětlí, když už s tím začal tusil som ze v tom nieco je, co nechapem a bola tam asi zdrava davka sarkazmu :-) OK Milis, o co ide? Vidim ze 'Diskuter" je 'banned'....ukazte mi prosim vlakno kde som prisiel o zabavu. Spiderer: Ano tie obrazy su z toho projektu na ktorom pracujem: . . www.GalleriaSWISS.com GalleriaSwiss darovala niekolko obrazov na nas meeting. Obrazy sa vydrazili a ja a moj business partner sme darovali vsetky vytazky na charitativnu organizaciu pre deti: "Cure Autism Now"
Guest Snow Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Asi jsem trochu mimo mísu, to myslíš fakt vážně ?
WatchFan1 Posted May 25, 2007 Author Report Posted May 25, 2007 Tebe. Založíš vlákno, které se jmenuje \"Meeting sberatelov...\" a prvních osm fotek je tvejch. No a CO ked je prvych 8 fotiek mojich. Mas s tym problem ?? Citil by si sa lepsie keby nazov vlakna bol: "Moje fotky z meetingu v NY?" WTF is the difference?? Milis, a teba kto tu zvolil za starostu kym som bol prec ? "chose' mal si pravdu - bol to kompliment za moje 'debilne vytahovanie' ;-) Wow !!.....neuveritelne !!! Keby v pozadi obrazkov bola Praha a stretli sa len zberatelia Prim a Poljot, tiez by si to povazoval za 'debilne vytahovanie'. Ja sa nemam cim vytahovat - ver mi....a na Chronomag uz duplom nie. Myslis ze to potrebujem. ?? LOL :-)))) Nemozem si pomoct ale toj trapny komentar smrdi zavistou. Ak nemam pravdu - tak prepac.
WatchFan1 Posted May 25, 2007 Author Report Posted May 25, 2007 Úžasné , gratuluji WatchFane1, přímo bombastická akce P.S. kde se dá sehnat ta superkšiltovka ROLEX ? Jeden Sved (zijuci v Miami) dal urobit asi 10 siltoviek a doniesol ich na meeting. Kedze som to zorganizoval dostal som jednu aj ja. V predu je vysite. "Rolex. New York GTG May 19 2007" Sanca je nulova ze okrem toho meetingu to budem mat niekedy este na hlave. Keby to nebol 'gift' tak by som Ti to hned zajtra s radostou poslal. Ten borec co dal urobit siltovky na pamiatku, je clen Rolex forum ale tento meeting nebol Rolex. Pozvany bol hocikto je fanusik do hodiniek. Mali sme tam zberatelow IWC, Patek, Rolex, Breitling, Omega, Hublot, Panerai, Breguet atd. (a preto som spomenul ze ak 'cirou nahodou' bude niekto z Vas n NY, buduci Maj - rad by som sa stretol)
Guest Snow Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 O.K. každý má právo na svůj názor, mimochodem těch fotek s předloktím by mohlo být opravdu méně, přivítal bych spíše fotografie z výstavy, závist je mi cizí.
Kid_A Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 milisi, nežárli!!! watchfan je dobrej týpek a kde jinde bychom mohli vidět Johna Holbrooka live
BUBÁK Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 se dívám, že jsi propadl kapitalistickému způsobu života, který není slučitelný s revolučními ideály! na těch fotkách jde dobře vidět prohnilost tamější společnosti... doporučuji zbavit se hmotných statků ve prospěch dělnické třídy a začal bych hodinkama Přesně tak, je třeba se oprostit od těchto luxusně- buržoázních, dekadentních přežitků typu ROLEX apod. a svobodni pod praporem revoluce, vyjít s hodinkami ze Sovětského svazu ke světlejším zítřkům. Samozřejmě poskytnu adresu kam mohou soudruzi z USA, zasílat tyto předražené náhražky svobody k likvidaci, obratem jim budou poskytnuty opravdové, kvalitní hodinky zn. Poljot, Poběda, Moskva. Čest. WatchFane1 paráda, pěkné fotky, určitě to byla super akce, u nás taky občas takové setkání proběhne, i když ne tak okázalé, místo Rolex máme většinou Primky, ale je to setkání s lidma se stejným zájmem a to potěší.
Guest Snow Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 milisi, nežárli!!! watchfan je dobrej týpek a kde jinde bychom mohli vidět Johna Holbrooka live Vůbec si nemyslím, že Milis žárlí, zatím jsem jeho příspěvek zcela nepochopil, ale závist z něj opravdu nečiší, je to patrně zcela subjektivní názor ! Jak jsem již předeslal, některé fotky se mi také vůbec nelíbí.
sibirnaya Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 tak ted sem to vubec nepochopil. watchfan ma uzasnou sbirku, a je fanda do hodinek, snazi se o setkani a tak, a milis ho za to kritizuje? nebo diskuter ukradl milisuv nick?
WatchFan1 Posted May 25, 2007 Author Report Posted May 25, 2007 O.K. každý má právo na svůj názor, mimochodem těch fotek s předloktím by mohlo být opravdu méně, přivítal bych spíše fotografie z výstavy, závist je mi cizí. sorry, to je zvyk s Timezone kde vacsina fotiek musi mat 'watch content'. Preto ked clenovia cestuju a chcu sa podelit o zazitky a miesta videne - obrazky hodiniek z navstivenym mestom su viac-menej ocakavane. Myslim ze ukazovat len fotky New Yorku (bez hodiniek) ktory kazdy videl 1000 krat predtym by bolo zbytocne. Tie fotky z vystavy su z Piatku (Ja som svoj fotak nemal. Mala ho manzelka ktora sa tulala po meste. Tie 2-3 fotky co su tam mam od Johna Holbrooka) Pardon....napokon, myslel som si ze toto je forum pre fandov hodiniek ;-) Ocividne to niektorym s vas ide proti srsti. Ja sa tu ako debil snazim zdielat svoje nadsenie z nasim meetingom a stale sa najdu ludia (nie ty Snow) ktory to beru ako vytahovanie. To je smutne :-( Na druhej strane citanie niektorych odpovedi na moje 'vytahovanie' mi silne pripomina stare dobre casy....ked som mal asi 7 rokov, rodicia kupili prve auto (Skoda 100) a nasa suseda sa prestala s rodicmi bavit a trvalo to asi tyzden ked to ako tak stravila. Niektore veci (a ludia) sa nikdy nezmenia ;-)
Recommended Posts