Jump to content

Recommended Posts

Posted

Řada Orient Star obsahuje poměrně velké množství modelů. Dnes se podíváme na model Clubman WZ0301EX. Jedná se o robustní sportovní model inspirovanými klasickými britskými závody aut z 60-70 let. Model je osazen kalibrem Ex46G s 21 kameny, s ukazatelem data a rezervy nátahu, automatickým nátahem (absence ručního nátahu a hackingu). Odchylka max. + 25 / -15, rezerva nátahu 40h. Model je osazen safírovým klenutým sklíčkem s antireflexní vrstvou. Průměr ocelového pouzdra je 41mm, výška 14.7mm a hmotnost s ocelovým tahem 166g, vototěsnost 100m.

Model se dále vyrábí v béžové, červené a zelené variantě. Cen je v přepočtu zhruba 8 000CZK

user posted image

user posted image

zdroj: http://www.larrybiggs.net/scwf/index.php?m...0&id=1180194605

• 3 weeks later...
Posted

tahle značka mě vůbec nebere, nevím čím to je, ač se mě některé modely i líbí, tak bych si je určitě nekoupil

Posted

sákryš, kolik tak asi koštujou ty černé na hnědém řemínku? Ty se mi moc zamlouvají a netuším, kolik je těch 45.000 jenů. Jsem líný hledat kurs CZK k jenu

Posted
sákryš, kolik tak asi koštujou ty černé na hnědém řemínku? Ty se mi moc zamlouvají a netuším, kolik je těch 45.000 jenů. Jsem líný hledat kurs CZK k jenu

100 jenů je zhruba 17 Kč, takže těch 45.000 je zhruba 7700,- Kč

Posted (edited)

hoši, děkuji za info. Škoda, že jsem měl nějaké neplánované rodinné výdaje, ale ty Orient-Star jsou mňam mňam. Miluju šípové ručky a líbila by se mi i rezerva chodu. V tom japonském rozsypaném čaji jsme hned neobjevil velikost, ale tuším, že by mohla být tak 38-40mm? Jdu to zkusit najít... tak to vypadá na 39 mm. Nu, mám o čem přemýšlet, ach jo. Chce to froté ručníky a studenou sprchu. Jak to řešíte kluci vy? :o

Edited by X-Bob
Posted
hoši, děkuji za info. Škoda, že jsem měl nějaké neplánované rodinné výdaje, ale ty Orient-Star jsou mňam mňam. Miluju šípové ručky a líbila by se mi i rezerva chodu. V tom japonském rozsypaném čaji jsme hned neobjevil velikost, ale tuším, že by mohla být tak 38-40mm? Jdu to zkusit najít... tak to vypadá na 39 mm. Nu, mám o čem přemýšlet, ach jo. Chce to froté ručníky a studenou sprchu. Jak to řešíte kluci vy? :o

Ja to riešim pohľadom na stav zásob takých papierikov, s ktorými sa platí :D