Jump to content

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

....uz sa na tom pracuje :).

Akurat ma seru chlapci v suppaparts.com tie adaptery na ecozilla som objednal a uz tri tyzdne su na ceste. Keby som vedel, tak uz objenam hned aj na tie BN2021.

Posted

Tak i já jsem hrdý majitel :). Ocelová verze, která za poslední měsíc vystřídala několik majitelů :). Hoši, ale těch 178 gramů je pecka :D

Posted
:) ...tak si ich uzi. Uz si co to uzili aj samotne "Godzilly", ale aspon clovek nepozera na kazdy skrabancek, ved tieto hodiny si o futra dveri vyslovene pytaju :)
Posted

pánové jak velkou ruku musím mít abych si mohl Ecozilly pořídit? :)

Mám Navihawky, které mají 48mm, ale nepůsobí tak masivně jako zilly

Posted

Na mna Ecozilla posobi tym dohora sa zuzujucim puzdrom opticky mensie. Je to noeco ako ORIS s tym ich "sudkovym" puzdrom. Ak nosis Nighthawk a je to v pohode tak chod do nich. <br />

Mne dnes skoro po mesiaci dorazili nozky z suppaparts.com. Kurna z toho Thajska by som za ten cas aj peso dosiel....ale vysledok stoji za to.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

no proto jsem se na to ptal :) 

denně bych je ani nosit nechtěl. A to o právě jde :) chtěl jsem nějaké "volnočasovky" typu Seiko Monster, ale z těch už jsem hrozně unavený. No a Ecozilly jsou Eco-drive a tím pádem nemusí být ve winderu a nemusím se o ně starat když je vemu jednou za čas někam ven.

A tohle vlákno mě trošku nakazilo a začínám o nich přemýšlet 

Posted

Chlapi, nosím je každý den, nesundávám. Netvrdím ale, že titan nebude komfortnější.

Posted

Dneska jsem už nahodil hnědý řemen od Zrna a už je budu muset sundávat :)

Posted

Jo, to znám dal jsem je na leguána a ztratil jsem ten konfort je neřešit....

• 3 weeks later...
Posted

Musim to tu trochu ozivit. Ecozilla ma novy remen. Guma aj s dekompresnou tabulkou. Origo to sice nie je, pretoze tuto gumu Citizen v 24mm nerobi, ale za 7?...

Posted (edited)

Zdravím,

už 4 roky nosím tyto Citizeny. Má s něma taky někdo zkušenosti ?

Edited by Valderek