Jump to content

Citizen Ecozilla kto ich este ma ?

1KeNnY1

Recommended Posts

Kořist z burzy na Kolbence . guma převyšuje cenu hodinek, ale sedí jim. Původní jsem schoval, aby se nezničila ;-)

Více fotek je ve vláknu Vintage Divers

Odesláno Ťapinou

Edited by Tikal

• 2 weeks later...
  • Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...

Zdar pánové! Brácha mi navrhl, že mi koupí na narozky tyhle Citizeny. Jeden můj kamarád mi ale dneska řekl, že je měl a musel je dát po měsíci pryč, protože mu korunka rozedřela ruku. Hodinky nosím zásadně na levé (nehodlám to měnit), tak se ptám místních bláznů jestli je to opravdu tak tragické. Jo, zápěstí mám skoro 22cm a Super Avengery mi nedělají problém.

...no ono asi fakt zavisi od obvode ruky. Ja mam 18cm a nosia sa v pohode (s velkou rezervou). Ked ich prezujem na NATO tak je to este lepsie.

...a ked pozeram na tu fotku, tak evidentne ma majitel odsrobovanu korunku....na mojich ked je zasrobovana, tak je ovela viac na urovni z tou ochranou korunky.

Edited by stando

Kde se dají koupit na tahu? Všude je mají pouze na gumě. Nejlevněji jsem je našel na Jomashopu, přivezl by mi je kamarád ze států, takže nehrozí DPH a podobné kraviny. Pokud by někdo měl nějaký tip, na jiné hodinky na hranici 250 USD, pište. Zajímájí mě pouze značky, ne nějaký číňan. V této cenové kategorii mi vycházejí nejlépe Citizeny, nebo Seika. Vzhledem k tomu, že to má být dárek, chci aby vydržely nějaký ten rok v chodu. Moje tipy :

http://hodinky.heureka.cz/seiko-srp577k1/specifikace/#section

http://www.bluedial.com/bluedial/images/items/SKA383.jpg

Nevím kolik stojí ty 383.

no vymenit sklo a aj tesnenia ak sa najdu niekde. velmi rozmyslam trocha skulturnit bezel. zda sa mi az velka patina na nom:)

este by som chcel zelezny remienok. tieto stare plastove nie su moja krvna skupina :(