Doth Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 Když mě před cca dvěma roky pan google nasměroval na tohle fórum, netušil jsem ještě, kolik času i peněz v následujících měsících rád a dobrovolně odepíšu, ani kolik radosti, zábavy i nových poznatků může tento koníček přinést. Cesta k těmto konkrétním hodinkám byla po všech stránkách dlouhá. Ať už z hlediska vývoje mých měnících se požadavků, či cesty v noci autem přes půl republiky za prodávajícím. Vstřícný kolega z fóra naštěstí naprosto chápal, že nejnutnější věc na světě je pro hodinky dojet ještě dnes.. S velkou radostí přikládám pár amatérských fotografií a doufám, že nakazí někoho dalšího tak, jako mě nakazily fotky některých zdejších nadaných členů - fotografů Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemonultimate Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Klasika a na ruce velká paráda.Užívej jich dlouho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clockyclock Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Nádherny! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojtano Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Moc pekne, gratuluji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kloubik Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Skvela volba, hodinky napořád. Sedi Ti paradne, uzivej si je! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Vybral jsi dobře, je to legenda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dabelM Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Moonwatch jsou dokonalý. Ať ti přináší radost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sphinxx Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Teda Myšáku, dobře ses vybarvil . Tohle bych nečekal. Velká gratulace - klasika klasik!!! Moc si jich užívej, čekal jsi dlouho. A propos, doufám, že PO zůstaly doma ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flipik Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Tohle se nekouká,takže ať dělají dlouho radost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VintageLover Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Moonová záplava. Poslední dva roky to tady jede. Gratulace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondrej71 Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Ať Ti dlouho dělají radost Link to comment Share on other sites More sharing options...
pery80 Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Moonová záplava. Poslední dva roky to tady jede. Gratulace. Aspoň se občas třeba objeví v prodejním vlákně.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VintageLover Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Aspoň se občas třeba objeví v prodejním vlákně..Jojo, je to žádané zboží. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palko75 Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Krásné moony gratuluji!! Já o nich uvažoval a pak vybral Fortisky sakra jestli já neudělal chybu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VintageLover Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Krásné moony gratuluji!! Já o nich uvažoval a pak vybral Fortisky sakra jestli já neudělal chybu... Když už jsi nad tím začal jen lehce uvažovat a máš pochybnosti, tak určitě udělal.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palko75 Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 No právě já vím, já vím.... Když už jsi nad tím začal jen lehce uvažovat a máš pochybnosti, tak určitě udělal.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondrej71 Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 (edited) Palko: Tak prodej Fortisky a kup Moony Edited May 21, 2014 by Ondrej71 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palko75 Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Že bych prodal Fortisky kvůli kterým jsem před nedávnem prodal Fortisky A nebo, že bych prodal Fortisky abych koupil Moony Palko: Tak prodej Fortisky a kup Moony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doth Posted May 21, 2014 Author Report Share Posted May 21, 2014 Teda Myšáku, dobře ses vybarvil . Tohle bych nečekal. Velká gratulace - klasika klasik!!! Moc si jich užívej, čekal jsi dlouho. A propos, doufám, že PO zůstaly doma ... Díky Dejve.. PO se grilujou a ještě nějakou dobu asi budou, Moony je úplně vytlačily z výsluní Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doth Posted May 21, 2014 Author Report Share Posted May 21, 2014 Díky všem.. Budu muset nastudovat nějaké vlákno o focení :-) Skvela volba, hodinky napořád. Sedi Ti paradne, uzivej si je! Díky, snad to nebudou (jak tu někde někdo vtipně psal) hodinky na měsíc, místo na Měsíc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts