Jump to content

Recommended Posts

Když mě před cca dvěma roky pan google nasměroval na tohle fórum, netušil jsem ještě, kolik času i peněz v následujících měsících rád a dobrovolně odepíšu, ani kolik radosti, zábavy i nových poznatků může tento koníček přinést. Cesta k těmto konkrétním hodinkám byla po všech stránkách dlouhá. Ať už z hlediska vývoje mých měnících se požadavků, či cesty v noci autem přes půl republiky za prodávajícím. Vstřícný kolega z fóra naštěstí naprosto chápal, že nejnutnější věc na světě je pro hodinky dojet ještě dnes..  :D

S velkou radostí přikládám pár amatérských fotografií a doufám, že nakazí někoho dalšího tak, jako mě nakazily fotky některých zdejších nadaných členů - fotografů  ;) 

post-24684-0-06037800-1400620313_thumb.jpg

post-24684-0-40248400-1400620325_thumb.jpg

post-24684-0-91594900-1400620335_thumb.jpg

post-24684-0-19978100-1400620353_thumb.jpg

Teda Myšáku, dobře ses vybarvil :D . Tohle bych nečekal. Velká gratulace - klasika klasik!!! Moc si jich užívej, čekal jsi dlouho. A propos, doufám, že PO zůstaly doma :D ...

Že bych prodal Fortisky kvůli kterým jsem před nedávnem prodal Fortisky :sad01_anim: A nebo, že bych prodal Fortisky abych koupil Moony :smile_anim:

Palko: Tak prodej Fortisky a kup Moony :)

Teda Myšáku, dobře ses vybarvil :D . Tohle bych nečekal. Velká gratulace - klasika klasik!!! Moc si jich užívej, čekal jsi dlouho. A propos, doufám, že PO zůstaly doma :D ...

Díky Dejve.. PO se grilujou a ještě nějakou dobu asi budou, Moony je úplně vytlačily z výsluní  ;)

Díky všem.. Budu muset nastudovat nějaké vlákno o focení :-)

Skvela volba, hodinky napořád. Sedi Ti paradne, uzivej si je!

Díky, snad to nebudou (jak tu někde někdo vtipně psal) hodinky na měsíc, místo na Měsíc  :lol2: