Přejít na obsah

Dětské hodinky


Doporučené příspěvky

Ahoj, mému synkovi bude brzy osm let a chtěl bych mu pořídit jeho první hodinky. Celou dobu jsem počítal s tím, že mu koupím nějaké malé pětky. Žena však míní, že to vzhledem k dětským aktivitám není nejvhodnější a asi má pravdu. Vypadá to tedy na nějaké quartzky, ve kterých se absolutně nevyznám. Kluk je malý, žádnou značku pochopitelně neřeší, ale nechci mu dát vyloženě šunt, který při prvním fotbálku odejde. Je v této kategorii za rozumné peníze něco, co bude fungovat a solidně vypadat?

Díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem pořídil tyto hodinky. Byla to koupě z rozumu. V Clockcomu stály 800 Kč. Mají WR 100 m, solidní řemen na suchý zip a uvnitř je Miyota. Je na ně záruční i pozáruční servis a případný nový strojek prý stojí 200 Kč.

Až kluk povyroste, tak se pustíme do nějaké větší akce.

Tímto všem děkuji za podněty.

Edit: při té příležitosti jsem se stavil v Koscomu a zatím se prý nenašel ani jeden odvážlivec, který by si odnesl něco z kolekce GS.

Jinak mají celkem slušný výběr Primek z Eltonu.

post-14708-0-23594900-1401017909_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Jezevcik2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsem to psal do jinýho vlákna...

 

U nás to mělo následující vývoj:

 

Občas jsem dceři z nějaký služebky přivezl Click Clack od Swatche, cca. od jejích 5ti let. Těch Click Clack určitě bude mít tak 7-10 kousků, protože později si je začala na dovolených za ušetřené kapesné kupovat sama.
K 10. narozeninám dostala první mechanickej kousek na ruční nátah ze země kde včera znamená již zítra. Ty se jí moc líbily, bohužel moc nevydržely a hodinář mi řekl, že do nich nemá cenu šahat.Tak k Vánocům 2012 dostala vyčištěný a seřízený dětský Primky, ale ty se jí nelíbily tak jako ty ruský stroje. Skončilo to tak, že nosila ty nefunkční :-)


Vloni k Vánocům dostala její první automaty - ty nový, celkem i sympatický Swatch Automatic. Ty jsem pořídil v butiku Swatch na nějakym letišti za cca. 3 000 Kč.

 

No a teď už pošilhává po automatech od Tissotů...

 

Chronobundus jak vyšitej! Takže bacha na to!


 

Upraveno uživatelem JHZV
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...