Gombo Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 43mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Díky. Líbí se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan N. Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 Již nějakou dobu se spekolovalo o budoucnosti Accutronu a moznosti vzniku techto hodinek, jako samostatne znacky. Na jare do toho hodil vidle covid, ale nyni je uz vse potvrzene. Accutron bude nyni prezentovan, jako samostatna znacka zamerujici se na nove hodinarske postupy u kremikovych hodinek. Na trh vstupuje se dvema modely Spaceview 2020 a DNA. Nastesti se nejedna o kopie Citizenu, ale maji vlastni modifikovan y strojek NS30, ktery je zalozen na elektrostatickem motoru - tedy zase neco nekonvencniho a neotreleho acutron_3.webp acutron_1.webp acutron_2.webp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 tak se mi poštěstilo a chytl jsem zde v prodeji tyhle krásky Dnes zakrácen hodinářem tah a mám první testovací den...paráda! První pocity jsou perfekt.. pořád na ně koukám a žasnu jak moc zajímavý a jiný než ostatní jsou Hranatý tělo s kulatým cifrem a vnitřní otočnou lunetou...do toho zajímavý strojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Dnešní podzimní procházka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 nikdo další to tu neobnoví Snad už nejsem jediný kdo je nosí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Ty hodinky jsou parádní, ale bohužel jsi nejspíš jediný, kdo je nosí. Kolik myslíš, že se takových originálních kousků tady potlouká? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 (upraveno) Zdravím, tak jsme minimálně dva , nosím je jako pracovní a minulý měsíc se mě přestal přehazovat datum . Upraveno 21. prosince 2020 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Hodinky krásné, ale to datum je nepříjemné, půjde to opravit? Jestli ti tam zůstane 15. tak k tobě nedorazí Vánoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Super, už tu máme žluťasy já je mam jako hlavní a nosím pořád..ale dávám na ně velkej pozor, takže stav stále A1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Na ten nepřehazující datum jsem si už trochu zvyknul, stejně na to nevidím :-)))) Korunkou datum měnit jde , tak si tam ty Vánoce " dotočím " .... Jinak se nosí neskutečně pohodlně , ruku mám cca 18,5 , jenom ten origo mesh , co se dával k tomuhle barevnýmu provedení, stojí za prd... Omlouvám se za tu špínu na hodinkách , ale pomáhal jsem do pozdních nočních hodin bráchovi vyklízet garáž...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Tiez ich priebezne nosim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Super je fakt neuvěřitelný jak jsou na svou velikost pohodlný.. ruku mám taky něco kolem 18, možná 17,5 ale rychle jsem si zvykl a teď s nimi i spím! Co jsem nikdy nedělal! Přisuzuju to tomu ocelovymu tahu, kterej je z vnitřní strany zploštělý..nebo poměrně nízkému pouzdru..nosí se prostě fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Všem krásný svátky Vánoční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Díky, nápodobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snehulak54 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Také přeji pěkné svátky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 No podivejme přímo s modráskama paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teret Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Taky zdravím od stromku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Tak jsou u mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 A jaké jsou tvé pocity? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se