Přejít na obsah

Výběr hodinek


diviNe

Doporučené příspěvky

Kolega v práci má anadigi Calypsa už x let (někdy předloni jsem dával fotku do vlákna anadigi hodinek), jsou (alespoň pohledově) vyrobeny docela bytelně, pouzdro ocel, screwback, má je jako otloukánky, povrchově je to na nich dost znát, ale šlapou a drží bez problémů a jediné, co na nich kromě baterky měnil, byl původní, myslím, že byl kaučukový, tah, který se mu přetrhl, tak si tak nechal dát ocelový. Já bych Calypsa nezatracoval, i když pravda neznám kvalitu současné produkce. Ale chápu, že pro spoustu zdejších členů je slovo Festina jak červaný hadr na býka :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdraví zde přítomné. Zase řeším problém jaké že si koupím hodinky. Do teď jsem nosil a nosím Traser trooper 5904 a jsem s nimi nadmíru spokojen. Už se mě ale okoukaly a tak jsem googlil a narazil jsem na  hodinky GWS G10 Pro. Mají pro mě vyhovující velikost a parametry jsem si taky přečetl. Jen jsem se o nich nedověděl co jsou zač, co se týká kvality provedení a spolehlivosti. Jsou to ty v odkazu.

http://www.militaryw...10/gws-g10-pro/

Rád bych touto cestou poprosil přítomné znalce značky GWS, co si o nich myslíte, a pokud je někdo vlastní, tak osobní zkušenosti. Já nosím hodinky 24 hodin na ruce, a to i v práci (zámečník, svařeč) tak i při koníčkách (motorky, auta, a šmír v garáži), a při práci na zahradě (motorová pila, sekera, hlína a špína) A tak bych se nerad dočkal toho, že za pár týdnů půjdou do kytek. Traserky toto se mnou vydržely už 5 let denně. Děkuji za přečtení a odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Klucí, poradíte?

Tuhle se mě známý ptal, jaké hodinky. Pánské a dámské. Každé okolo dvojky, nejlépe do.

Osobně mi přijde jako nejvhodnější volba Casio.

Jiné nápady? Samozřejmě, aby to bylo v poho dostupné. Nechce to objednávat někde z tramtárie..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jaho: Wenger Seaforce mají vodotěsnost do 200 metrů a určitě budou masivnější, bytelnější a pravděpodobně těžší. Mají pověst spolehlivých hodinek. Naproti tomu Patriot bude trochu civilnější. Doporučuju navštívit prodejnu, kde mají oba a vyzkoušet, např. helveti.cz. Jinak pokud tě to táhne víc k potapěčskejm hodinkám, tak Seaforce bude jasnou volbou, pokud víc k pilotním, tak Patriot.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozhoduji se mezi Wenger Sea Force a Swiss Military Hanova Patriot. Co by jste doporučili a proč? Díky.

wenger-sea-force-01-0641-103.jpg swiss-military-hanowa-418704007.jpg

 

Jestli to vyhrají Sea Force, tak s objednávkou spěchej. Máme poslední 3ks (v ČR).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Quartz bych bral jenom od Japonce, to je elektronická velmoc. A dost se divím, že spousta lidí preferuje swiss quartz a v každém vlákně se to jenom hemží všemožnými Wengerovkami, Hanowami apod. brakem s Rondou (možná mají někteří pocit, že ten swiss je zárukou něčeho kvalitního, byť zrovna u quartzu to nic extra není - leda cenově, to ano).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za odpovědi. Rád se přijedu do Helveti podívat a něco vybrat.

Ještě mě zaujaly Wenger Raodster Black, jen cena už je trochu přes limit...Mají nějakou výhodu oproti výše jmenovaným?

wenger-roadster-black-night-chrono-01085

 

Snad jenom design. Oproti Sea Force mají stopky. Osobně ale nemám moc rád PVDčko, takže bych se držel předchozích 2 modelů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...