safi Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Před pár dny jsem si uvědomil že zatímco si já hromadím hodinky (toho času tři kusy), můj brácha nemá ani jedny a jelikož studuje střední a má ty klasické pubertální výdaje (pivo, lístky na koncerty, mp3 přehrávače..) a je orientovaný na elektroniku, tak si ani žadné "slušné" mechanické hodinky asi nekoupí. Osobně věřím, že klasické mechanické hodinky učí člověka obdivu ke zručné práci, vážit si hodnot..něco co elektronika v člověku nevzbudí. Takže dnes jsem mu přichystal překvapení -> mé Seiko Samurai. Měl velikou radost a nejvíce mě potěšilo, když si hodinky přiložil k uchu a zjistil že tikají:-) Osobně z toho mám větší radost než z jakéhokoliv dosavadního přírustku. Jak se říká v jedné moudré knize Bibli..."více štěstí je v dávání než v přijímání". Na vlastní kůži jsem si nyní připomenul platnost tohoto pravidla. Nebylo by pěkné podělit své rodinné okolí nějakým kouskem ze sbírky, který už nenosíte?
votek Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Ahoj safi, napsal jsi to moc hezky, jednou svoji sbírku také někomu dám. zdraví votek
Mike. Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Taky se pridavam k ostatnim, je to od tebe hezke. At brachovi slouzi
Guest Snow Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Tak co by jste chtěli , vy staří pardálové ?
klobadysek Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Tak co by jste chtěli , vy staří pardálové ? No Snow budu skromny, ty Hamiltony co se jich chces tak zbavit by mi stacily. Dekuji predem.
Guest Snow Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Tak co by jste chtěli , vy staří pardálové ? No Snow budu skromny, ty Hamiltony co se jich chces tak zbavit by mi stacily. Dekuji predem. Nemáš zač už jsem vystřízlivěl , nikomu nic nedám
Paullus Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 ...\"více štěstí je v dávání než v přijímání\"... Přesně takhle to pociťoval dneska jeden policista, co mi udělil pokutu za nepřiměřenou rychlost...
Guest Snow Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 ...\"více štěstí je v dávání než v přijímání\"... Přesně takhle to pociťoval dneska jeden policista, co mi udělil pokutu za nepřiměřenou rychlost...
Jakubisko Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 ...\"více štěstí je v dávání než v přijímání\"... Přesně takhle to pociťoval dneska jeden policista, co mi udělil pokutu za nepřiměřenou rychlost... a zkousel jsi osvedcenou vymluvu, ze kontrolujes chronograf?
klobadysek Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Tak co by jste chtěli , vy staří pardálové ? No Snow budu skromny, ty Hamiltony co se jich chces tak zbavit by mi stacily. Dekuji predem. Nemáš zač už jsem vystřízlivěl , nikomu nic nedám Jeste ale prodavas, ne? Clovece co se to stalo ze se zbavuje hodinek ktery mas jenom par dni, ani si je poradne neuzijes, dyt se ti nemohly ani okoukat.
Guest Snow Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 No Snow budu skromny, ty Hamiltony co se jich chces tak zbavit by mi stacily. Dekuji predem. Nemáš zač už jsem vystřízlivěl , nikomu nic nedám Jeste ale prodavas, ne? Clovece co se to stalo ze se zbavuje hodinek ktery mas jenom par dni, ani si je poradne neuzijes, dyt se ti nemohly ani okoukat. Samozřejmě že prodávám, s TISSOTY byl neobyčejný zkrat, nejsou ani vybalené, jestli chceš Hamiltony, tak Ti udělám cenu, potřebuji nutně peníze.
klobadysek Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Jinak Safi, hezky. No vsichni jsem tvi bratri (v Kristu) Ale k mladymu klukovi se to hodi a treba ho nakazis Uz se tesim az prijedes, pred par dny jsem byl ve WEIRSu (ten velky ochod na Grafton St.), je tam jeden borec mladej prodavac, jmenuje se Alex, a ten vskutku hodinkam hovi, a zna dobre i Seiko, Hi beat atd. Fakt jsem si nim dobre pokecal, planuje koupi Spring Drivu, tak az tu budes muzeme ho jit pozdravit.
spiderer Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 ...\"více štěstí je v dávání než v přijímání\"... Přesně takhle to pociťoval dneska jeden policista, co mi udělil pokutu za nepřiměřenou rychlost... Tak tenhle prispevek me opravdu rozesmal
klobadysek Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Nemáš zač už jsem vystřízlivěl , nikomu nic nedám Jeste ale prodavas, ne? Clovece co se to stalo ze se zbavuje hodinek ktery mas jenom par dni, ani si je poradne neuzijes, dyt se ti nemohly ani okoukat. Samozřejmě že prodávám, s TISSOTY byl neobyčejný zkrat, nejsou ani vybalené, jestli chceš Hamiltony, tak Ti udělám cenu, potřebuji nutně peníze. Ne clovece, ja uz jsem namlsanej na ty Chronorisky. Dik. Z my strany to bylo takovy skadleni, tyhle Hamiltony jsou uplne neco jinyho nez muj vkus. Ale jak jsem tak u tebe koukal co mesic to jiny hodinky. Ty Tissoty byly ty s Kotvy? Tak na nich aspon moc neztratis. Ale doufam ze tu nekoncis, jako Cyber a spol. Je s tebou sranda.
Guest Snow Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Jeste ale prodavas, ne? Clovece co se to stalo ze se zbavuje hodinek ktery mas jenom par dni, ani si je poradne neuzijes, dyt se ti nemohly ani okoukat. Samozřejmě že prodávám, s TISSOTY byl neobyčejný zkrat, nejsou ani vybalené, jestli chceš Hamiltony, tak Ti udělám cenu, potřebuji nutně peníze. Ne clovece, ja uz jsem namlsanej na ty Chronorisky. Dik. Z my strany to bylo takovy skadleni, tyhle Hamiltony jsou uplne neco jinyho nez muj vkus. Ale jak jsem tak u tebe koukal co mesic to jiny hodinky. Ty Tissoty byly ty s Kotvy? Tak na nich aspon moc neztratis. Ale doufam ze tu nekoncis, jako Cyber a spol. Je s tebou sranda. Přesně tak, jsou z Kotvy a měli jenom jeden kus a cena byla super tak jsem neodolal, jsem bohužel příliš impulzivní. Na chronomagu opravdu končit nehodlám a budu zde nadále působit jako místní rarita a kašpar .
Paullus Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 ...\"více štěstí je v dávání než v přijímání\"... Přesně takhle to pociťoval dneska jeden policista, co mi udělil pokutu za nepřiměřenou rychlost... a zkousel jsi osvedcenou vymluvu, ze kontrolujes chronograf? Hmm, tak to jsem asi trošku spletl, jednalo se o takové menší přeřeknutí. Já mu řekl, ať si se svým zeleným mozkem dojde na tomograf....
vor Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Přesně takhle to pociťoval dneska jeden policista, co mi udělil pokutu za nepřiměřenou rychlost... a zkousel jsi osvedcenou vymluvu, ze kontrolujes chronograf? Hmm, tak to jsem asi trošku spletl, jednalo se o takové menší přeřeknutí. Já mu řekl, ať si se svým zeleným mozkem dojde na tomograf.... Opatrně. Policie má oči všude.
Recommended Posts