Přejít na obsah

Dar k maturitě


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Sešlo se tady toho celkem dost, za tak krátkou dobu - děkuji!!! Hodíme nějaké reakce:

 

1) Nekupoval bych stejnou barvu, jsem toho názoru, že by měli být něčím odlišené. Modrá i černá jsou skvělé barvy a hlavně univerzální. Nemyslím, že by si měli závidět (osobně bych byl spokojený s oběma)

 

2) Otázka, jestli to není přehnané. Ani já jsem za maturitu nic nedostal. Ne proto, že bychom byli chudí (nejsme ani bohatí, spíše zcela průměrní). Pravděpodobně proto, že to nikdo z rodiny nepovažoval za "zapamatování hodné" (bohužel, chtěl bych mít něco s trvalou hodnotou, jako vzpomínku). Já to ale prostě cítím tak, že si to nějakou zajímavou upomínku zaslouží. Proč zrovna třeba Longines za více než 20 tisíc CZK? Ne proto, abychom někomu ukázali, že na to máme, někoho oslňovali, atp.... Na to upřímně kašlu!!! Prostě proto, že jsme se rozhodli pro hodinky. A ty vybírám já a myslím, že když už, tak by měli být opravdu dobré. Nicméně, úvaha nad "levnější" kategorií není k zahození. Možná by Steinhart či Hamilton byli k takovéto příležitosti "morálně" i jinak vhodnější. Nicméně Steinharty jsem teď držel v ruce a přes svou krásu mají pár much. Ocean 1 - lupa nad datumovkou nebyla ve správné pozici, jak kdyby bylo celé sklíčko pootočené o pár milimetrů doprava. Ocean Two - z 2 kusů měli jedny téměř neotáčitelnou lunetu. Možná jsou to detaily, ale mě na tom celkem záleží. Kdybych to dostal jako dárek, štvalo by mě to. Kdybych to jako dárek daroval, štvalo by mě to ještě víc.

 

3) "Chalani" jsou bystří, až to hezký není a oba v odpovídajícím věku :)

 

4) Díky za nabídku, ale adoptovat nikoho dospělého nechci ;) Ty Mida OS jsou moc pěkný. Kdo to v ČR prodává?

 

5) Tyhle Sinny se mi nelíbí (jen otázka vkusu, nic proti nim) a Limes vychází cca stejně, jako Longines, takže tady by pro mě byla volba jasná.

 

6) daemonultimate - diky za návrat k tématu. Když je vidím, zapomínám na vše ostatní :)

Upraveno uživatelem Aclaim
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...