Přejít na obsah

Nákup G-Shock - Inspired by Jirka Luděra:


Doporučené příspěvky

Zdar hoši!

 

               Jirka Luděra a.k.a "Zálesácký Chrono" mě inspiroval k nákupu jeho tolik oblíbených Géček. Potřebuju nějaký univerzály na léto - voda/sluníčko/práce. Aby byly odolné, něco vydržely a z těch tagédií v sekci Analog/digital jsem si vybral favorita, který mi na ruce asi padne nejlépe z toho všeho. 

 

http://www.hodinky-koscom.cz/cz/casio-ga-150mf-1a

 

http://www.hodinky-koscom.cz/cz/casio-ga-150mf-7a - tahle bílá se mi líbí nejvíc, ovšem údržba bude na pikaču ...

 

Dají se někde tyhle kousky splašit za lepší cenu? Přijde mi to za kus plastu dost vysoko ... Hlavně mě štve, že nemaj ilumi, ale jen tu hoznou LEDku.

 

Kdyby je tu někdo měl lehce jeté, klidně je koupím ...

 

Díkes.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Promň za trochu OT, kde je sehnat levněji nevím, ale musí to být nutně typ ana/digi? Měl jsem troje géčka, z toho byly jedny právě ana/digi a i když z fotky vypadaly normálně, v praxi mi přišlo hrozně nečitelný odečítáni času kvůli nejrůznějším plastovým výplním, miniciferníkům a tak. A obzvlášť na nic to bylo v noci, kdy tam svítily jen "žárovičky" a ne celej displej. Géčka bych doporučil ze svojí zkušenosti spíš klasický digitálky..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není to OT, určitě je to dotaz k věci ... popravdě ... prefuruji toto provedení, protože mi to více přípomíná klasické hodinky ... kulatý tvar pouzdra, relativně decentní oproti ostatním "G".

 

Ale určitě Ti dávám za prvdu, že ta žárovka je tam úplně na kosočtverec a čitelnost z toho displaye je mizivá.

 

Máš nějakou konkrétní alternativu co v digitálu s normálním "ne kýčovitým" pouzdrem. Provedení Black or White MAT? Průměr 50mm+ ? Budu rád za rozšíření obzoru. Do digitálu jsem ochoten jít pouze v případě ilumi.

 

Jo a ještě bych dodal, že nepotřebuji žádné serepetičky ... stačí stopky a 200M WR, 24H, víc netřeba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje postřehy nebudou moc odborné, spíš z praxe.. Sice jsem měl jenom troje shocky, ale hodně kamarádů dělá extrémní sporty a na ruku nic jiného než géčka nevezmou, tak jsem jich v reálu viděl docela dost a nakonec jsem po tom všem skončil u modelu GW-6900. Vzhledem k černé barvě vypadají docela decentně, určitě bych jí doporučoval před bílou, ať už vybereš jakýkoliv model, protože pak hodinky podle mě nevypadají tolik kýčovitě. Být Tebou koukal bych taky jen po modelu, který nemá moc displejů, pak je to nepřehledné třeba při sportu.. GW-6900 pak ještě mají i solar a radio, což je šikovná věc, když je nějakou dobu nenosíš. Není třeba měnit baterka, nařídí se ti na aktuální čas.. Mají taky full podsvícení, asi jedinou nevýhodu bych viděl v tom, že když jsem je teď neuměle měřil pravítkem, mají cca 46mm, což je asi pro tebe málo? Nebo koukni sem do prodejní sekce, tady se nějaké shocky objevují.. Co třeba ty G-8900-1ER? Nebo ty už jsou moc kýčovité na Tebe? Možná jestli chceš něco decentního, tak bych kouknul po hranatých modelech, ale zase aby splňovaly velikost co chceš...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já mám tyto Casio G-Shock GW3500B-1A a maximální spokojenost. Čitelnost skvělá, výborná lumi, solar, multiband a dioda skvěle osvětlí celý ciferník. Samozřejmě displeje jsou za tmy nečitelné, ale čas odečteš bez problémů.

 

post-7078-0-79461700-1402656468_thumb.jpgpost-7078-0-48448000-1402656470_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teda Vojto ani jedno ani druhé si nedovedu představit, respektive ani jedny se mi nelíbí ... to je přesně to proč jsem narážel na něco decentnějšího. Ale hranatými bych asi nic nezkazil, to je fakt.

 

Tady v prodejní sekci mě nic nezaujalo, mám to všechno projeté.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pavel K: Ty vypadají hodně dobře, tam bych se o čitelnost určitě nebál :)

 

Sphinxx: Myslím, že ty G-shocky se líbily Tobě by byly o něco čitelnější v téhle variantě a přijdou mi i víc decentní... http://casio.watchcz.cz/casio-g-shock/g-shock/casio-g-shock-ga-150-1a Ale jak to bude vypadat v reálu nevím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tady jsou dva totál vořezaný modely, bez zbytečnejch hovadin. Mám je jako pracovní........nerad divočinu. Analog má blbě vyřešenou korunku......je to voser měnit datum...sou prostě vosekaný ale za pár šupů  a maj i něco jako luminiscenci.

 

tady je maj na ebay za pusu:

 

http://www.ebay.com/itm/Casio-G-Shock-Standard-GAC-100-1A-Mens-Watch-Brand-New-/291066471638?pt=Wristwatches&hash=item43c4e9e4d6

 

http://www.ebay.com/itm/CASIO-G-SHOCK-ANTI-MAGNETIC-200M-BLACK-WATCH-GA-150BW-1ADR-/390857387074?pt=Wristwatches&hash=item5b00ea6c42

 

a fotky

post-817-0-63597000-1402661561_thumb.jpg

post-817-0-43628400-1402661579_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uznávám, taky se mi zastesklo po GW-A1000 a ještě víc zachtělo věcičky zvané Rangeman...

Souhlas. Měl jsem RAF limitku a jsem kkt, že jsem ji prodal. Ale i nelimitka je supr. Já bych osobně volil Rangemany, které by relativně mohly suplovat i Pro-treky. Cena je bohužel vyšší..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci, zůžil jsem výběr na tyto tipy:

 

 

1) Digi/Analog : http://casio.watchcz.cz/casio-g-shock/g-shock/casio-g-shock-ga-150bw-1a

 

2) --II--            : http://www.hodinky-365.cz/casio-ga-150-1a-x134296  - toto mě hodně zajímá.

 

3) --II--            : http://www.hodinky-365.cz/casio-g-7900-1-x123007   -  a toto relativně také.

 

prischera: woe si děláš p**el, ne :D ??? Takový hrůzy .. :D .

 

Bells: děkuji, určitě s Tebou počítám :) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...