vojtano Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 Ahoj,marně bádám na internetu a hledám, kde je možné koupit nový řemen pro Aviator Vintage (3105). Řemen je hodně atypický, ale google ukazuje na fotkách několik existujících variant (silikon, světle/tmavě hnědá kůže). Pro ilustraci přikládám fotku, kterou jsem si půjčil od výrobce. Poradíte mi, kde se takový řemen dá pořídit? Předem díky Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
vojtano Posted June 29, 2014 Author Report Posted June 29, 2014 Ozvat se o 2 mesice driv, tak ho mam ... hledam dal. I am very sorry but all straps: silicon and leather for the Vintage watches are sold out :-(We have no chance to get any of them any longer.The last strap was sold about two months ago.
vojtano Posted July 30, 2014 Author Report Posted July 30, 2014 Po pár týdnech čilé korespondence, nutno dodat, že v mnoha případech pouze jednosměrné, se mi podařilo najít ten správný kontakt a dnes jsem obdržel zásilku, která obsahovala jeden kožený řemen AVIATOR se zlatou přezkou a jeden silikonový AVIATOR řemen. Také se mi v mezičase hledání podařilo získat stříbrnou přezku AVIATOR, která na tento typ řemenu pasuje. Tímto děkuji za spolupráci poljot.at a azwatch.cz. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.