Guest Snow Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Mühle-Glashütte - ?R. Mühle & Sohn? Anniversary Edition 1869-2014 zdroj - http://www.masterhorologer.com/2014/06/muhle-glashutte-r-muhle-sohn.html Link to post Share on other sites
Daemonultimate Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Jsou svym způsobem obhrouble-decentní a mně se prostě líběj.O strojku už jsem si tu něco přečetl,moc by se mi líbil hned ten první kousek. Link to post Share on other sites
Daemonultimate Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Ještě si dovolím přidat průhled: Link to post Share on other sites
PhoeniX Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Ano, ano, ano!!! Možná právě tento nebo podobný model firmě chyběl v nabídce. Tleskám! Link to post Share on other sites
Rodkopf Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Ještě si dovolím přidat průhled: moc hezké Link to post Share on other sites
Zeppelin Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 Vzhledově strojek vypadá uplně jak Unitas a on to opravdu je :-) aspon tady to píšou...... http://www.watchtime.net/nachrichten/muehle-glashuette-robert-muehle-kleine-sekunde/ Link to post Share on other sites
Kid_A Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 Ještě si dovolím přidat průhled: nosil bych je dynkem nahoru. To je krasnej kousek poctive nemecke fachy Link to post Share on other sites
diadass Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Já mám pro MG vyloženu slabost. A tohle je prostě paráda. Cena ovšem 16 000, resp. 6 900 euro... Pak se plíží otázka, jestli by takový prachy člověk nedal za něco jiného. Já možna za Lambdy od Nomosu. Viděl jsem je před páry týdny naživo ve Vídni a doslova mi to vzalo dech. Link to post Share on other sites
Kraff Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Zezadu se mi made in Germany líbí vždy více...dávají si záležet na obou stranách.. Link to post Share on other sites
eloga Posted August 9, 2014 Report Share Posted August 9, 2014 Já mám pro MG vyloženu slabost. A tohle je prostě paráda. Cena ovšem 16 000, resp. 6 900 euro... Pak se plíží otázka, jestli by takový prachy člověk nedal za něco jiného. Já možna za Lambdy od Nomosu. Viděl jsem je před páry týdny naživo ve Vídni a doslova mi to vzalo dech. Nomos-Lambda-watch-12.jpgnějak ti v cenách lítá jedna nula, ** Link to post Share on other sites
diadass Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 nějak ti v cenách lítá jedna nula, ** jak to myslíš s těma nulama? podle zprávy, co jsem našel, to sedí, v dolarech je to cca 25 000 a 10 000, viz např. zde: http://www.watchtime.com/wristwatch-industry-news/watches/3-limited-edition-muhle-glashutte-watches-commemorate-145-years-of-the-brand/ Link to post Share on other sites
cigi Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 Tak já bych taky jedny ty lambdy, prosím Link to post Share on other sites
Recommended Posts