bamicek Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 Dobrý den, sám se moc v hodinkách nevyznám podědil jsem dvoje staré hodinky Prim prodávat je zatím nechci ale chtěl bych zde někoho poprosim aby mi řekl cca hodotu jakou mají (oboje jsou natahovací a plně funkční) Děkuji všem odborníkům zde Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Beladona Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 Dobrý den, sám se moc v hodinkách nevyznám podědil jsem dvoje staré hodinky Prim prodávat je zatím nechci ale chtěl bych zde někoho poprosim aby mi řekl cca hodotu jakou mají (oboje jsou natahovací a plně funkční) Děkuji všem odborníkům zde Aukro ti odpoví.........
Jeronimo Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 á 200kc/kus plus minusJá bych přitlačil. Klidně 500,- Kč/Ks
straspol Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 Já bych netlačil, neviděli jsme je zespoda..
Honza.manta Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 Aktuální kurz - dej je na aukro Nebo si je opravdu nech a pak cena nerozhoduje.
bamicek Posted June 18, 2014 Author Report Posted June 18, 2014 Děkuji moc všem zůčastněným alespon za nějaký nástřel? na tech vlelo je zezpoda jen číslo 8065391 a na druhých 1094655 ale co znamenají opravdu netuším
Jeronimo Posted June 19, 2014 Report Posted June 19, 2014 (edited) Já bych netlačil, neviděli jsme je zespoda..Taky jsem si nechal rezervu, kdyby byly ze spoda v pořádku, přitlačil bych ještě víc. Samozřejmě, když je dá bambicek s takovu fotkou a bez spodní strany na Aukro. S popisem např. Nálezový stav, nebo stav viz. foto. Tak půjdou za 3kila/kus. Edit: Ještě bych dodal, že cena na Aukru nemusí být uplně objektivní. Když je trošku pročistí, přeleští skla, udělá jakš takš pár fotek s rozumným popisem a aukce nebude končit zrovna na finále MS ve fotbale, tak cena může být pro prodávajícího zajímavější. Edited June 19, 2014 by Jeronimo
straspol Posted June 19, 2014 Report Posted June 19, 2014 Taky jsem si nechal rezervu, kdyby byly ze spoda v pořádku, přitlačil bych ještě víc. Samozřejmě, když je dá bambicek s takovu fotkou a bez spodní strany na Aukro. S popisem např. Nálezový stav, nebo stav viz. foto. Tak půjdou za 3kila/kus. Edit: Ještě bych dodal, že cena na Aukru nemusí být uplně objektivní. Když je trošku pročistí, přeleští skla, udělá jakš takš pár fotek s rozumným popisem a aukce nebude končit zrovna na finále MS ve fotbale, tak cena může být pro prodávajícího zajímavější.No jasně, a když se domluví s pár kamarády aby mu aukci náležitě rozjeli a napíše do popisu že jsou ,,vzácné, hledané, nedostatkové, sběratelské, echt echt rarität, tak je prodá třeba za pět tisíc. A my si pak tady budem říkat, že tu cenu mají protože se tak prodaly na Aukru
straspol Posted June 19, 2014 Report Posted June 19, 2014 .... Trochu extrém, ale děje se to.....velmi často.
Recommended Posts