Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobrý den, sám se moc v hodinkách nevyznám podědil jsem dvoje staré hodinky Prim prodávat je zatím nechci ale chtěl bych zde někoho poprosim aby mi řekl cca hodotu jakou mají (oboje jsou natahovací a plně funkční)

Děkuji všem odborníkům zde :)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Dobrý den, sám se moc v hodinkách nevyznám podědil jsem dvoje staré hodinky Prim prodávat je zatím nechci ale chtěl bych zde někoho poprosim aby mi řekl cca hodotu jakou mají (oboje jsou natahovací a plně funkční)

Děkuji všem odborníkům zde :)

Aukro ti odpoví.........

Posted

Děkuji moc všem zůčastněným alespon za nějaký nástřel? na tech vlelo je zezpoda jen číslo 8065391 a na druhých 1094655 ale co znamenají opravdu netuším :lol2:

Posted (edited)

Já bych netlačil, neviděli jsme je zespoda..

Taky jsem si nechal rezervu, kdyby byly ze spoda v pořádku, přitlačil bych ještě víc. Samozřejmě, když je dá bambicek s takovu fotkou a bez spodní strany na Aukro. S popisem např. Nálezový stav, nebo stav viz. foto. Tak půjdou za 3kila/kus.

Edit: Ještě bych dodal, že cena na Aukru nemusí být uplně objektivní. Když je trošku pročistí, přeleští skla, udělá jakš takš pár fotek s rozumným popisem a aukce nebude končit zrovna na finále MS ve fotbale, tak cena může být pro prodávajícího zajímavější.

Edited by Jeronimo
Posted

Taky jsem si nechal rezervu, kdyby byly ze spoda v pořádku, přitlačil bych ještě víc. Samozřejmě, když je dá bambicek s takovu fotkou a bez spodní strany na Aukro. S popisem např. Nálezový stav, nebo stav viz. foto. Tak půjdou za 3kila/kus.

Edit: Ještě bych dodal, že cena na Aukru nemusí být uplně objektivní. Když je trošku pročistí, přeleští skla, udělá jakš takš pár fotek s rozumným popisem a aukce nebude končit zrovna na finále MS ve fotbale, tak cena může být pro prodávajícího zajímavější.

No jasně, a když se domluví s pár kamarády aby mu aukci náležitě rozjeli a napíše do popisu že jsou ,,vzácné, hledané, nedostatkové, sběratelské, echt echt rarität, tak je prodá třeba za pět tisíc. A my si pak tady budem říkat, že tu cenu mají  :gora:   protože  se tak prodaly na Aukru :gora: