odklizec Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Vítejte v novém Chronomag fóru. Pro přihlášení "starých" uživatelů pod jejich obvyklým jménem, je nutné nechat si poslat nové heslo (z důvodu nekompatibility hesel). Také je nutné znovu si nahrát avatara, pokud jste nějakého měli Fórum dočasně nebude zobrazovat obrázky ve starých postech. Tedy obrázky, které byly přímo uploadnuty do starého fóra. Obrázky z externích adres by se měly zobrazovat OK. Také se může stát, že narazíte na starý příspěvek, který bude zobrazovat počet postů -1 případně nebude mít obsah. To jsou bohužel pozůstatky přesunutých témat, se kterýma si konverze neporadila. Pokud narazíte na tyto posty, případně na jiné problémy s novým fórem, dejte nám prosím vědět v Diskuzi o Chronomagu. Takže hurá do nového fóra!
Guest Snow Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Vítejte v novém Chronomag fóru. Pro přihlášení "starých" uživatelů pod jejich obvyklým jménem, je nutné nechat si poslat nové heslo (z důvodu nekompatibility hesel). Také je nutné znovu si nahrát avatara, pokud jste nějakého měli Fórum dočasně nebude zobrazovat obrázky ve starých postech. Tedy obrázky, které byly přímo uploadnuty do starého fóra. Obrázky z externích adres by se měly zobrazovat OK. Také se může stát, že narazíte na starý příspěvek, který bude zobrazovat počet postů -1 případně nebude mít obsah. To jsou bohužel pozůstatky přesunutých témat, se kterýma si konverze neporadila. Pokud narazíte na tyto posty, případně na jiné problémy s novým fórem, dejte nám prosím vědět v Diskuzi o Chronomagu. Takže hurá do nového fóra!
safi Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 (edited) Ahoj takže úspěšně přihlášen :-) zatím se tu celkem motám protože navigace je trošku odlišná ale moc se mi to líbí. Edited June 1, 2007 by ¨safi
Lukáš Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Ahoj takže úspěšně přihlášen :-) zatím se tu celkem motám protože navigace je trošku odlišná ale moc se mi to líbí. Jsem na tom úplně stejně, až mám takovou radost, že zase koupím nějaké pěkné hodinky...volba padla na potápečské
Filipes Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 (edited) pekné, ale bloudím, pomoooc Edited June 1, 2007 by Filipes
safi Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Ahoj jak lze smazat příspěvek? nějak se ještě ve fóru neorientuju ¨:-)
odklizec Posted June 1, 2007 Author Report Posted June 1, 2007 Ahoj jak lze smazat příspěvek? nějak se ještě ve fóru neorientuju ¨:-) Nejde. viz moje odpovedi vyse
Duke650 Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Nejde. viz moje odpovedi vyse Pěěěknéé, rozkoukávám se.. akorát mám dojem, že nesedí zobrazování počtu příspěvků.. asi předevčírem jsem si náhodou všiml, že mám příspěvek s krásným satanistickým číslem 666 a dnes vidím jen 580
typograf Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 (edited) Nemohu najít možnost změny podbarvení. Do té modré se nedá koukat. Nevíte někdo kde to je? Edited June 1, 2007 by typograf
Duke650 Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Ehm.. budu za lamu, ale zeptám se.. što takoj "Member_50" skupina ?
Mike. Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 (edited) Pěěěknéé, rozkoukávám se.. akorát mám dojem, že nesedí zobrazování počtu příspěvků.. asi předevčírem jsem si náhodou všiml, že mám příspěvek s krásným satanistickým číslem 666 a dnes vidím jen 580 odklizec psal, ze je to mozne... podivej se do topicu Diskuse k serveru Chronomag - Nove forum Edited June 1, 2007 by Michael
Mike. Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Nemohu najít možnost změny podbarvení. Do té modré se nedá koukat. Nevíte někdo kde to je? taky je to v topicu Diskuse k serveru Chronomag ... zatim nejdou dat jine barvy...
safi Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 taky je to v topicu Diskuse k serveru Chronomag ... zatim nejdou dat jine barvy... a já se tak těšil na růžovou
Ondraj Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 (edited) Tak zatím jsem tak trochu jelen Edited June 1, 2007 by Ondraj
kubson Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 akurát mi nejde editovat profil - třeba přidat icq, hodí to chybu
Duke650 Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Nevím jak u ctěných kolegů, ale já mám z nového fóra radost téměř jako z nových hodinek ... OK abych nepřeháněl tak z hodinek v cenové relaci do 7000 Kč :-)
odklizec Posted June 1, 2007 Author Report Posted June 1, 2007 super..vecne (tikajici) dary prijimam na teto adrese...
tictackate Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 nemam moc rad zmeny ale tahle semi libi...i kdyz obcas bloudim a ziskat nove heslo mi vzalo trochu casu...
Recommended Posts