Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vítejte v novém Chronomag fóru.

Pro přihlášení "starých" uživatelů pod jejich obvyklým jménem, je nutné nechat si poslat nové heslo (z důvodu nekompatibility hesel).

Také je nutné znovu si nahrát avatara, pokud jste nějakého měli ;)

Fórum dočasně nebude zobrazovat obrázky ve starých postech. Tedy obrázky, které byly přímo uploadnuty do starého fóra. Obrázky z externích adres by se měly zobrazovat OK.

Také se může stát, že narazíte na starý příspěvek, který bude zobrazovat počet postů -1 případně nebude mít obsah. To jsou bohužel pozůstatky přesunutých témat, se kterýma si konverze neporadila. Pokud narazíte na tyto posty, případně na jiné problémy s novým fórem, dejte nám prosím vědět v Diskuzi o Chronomagu.

Takže hurá do nového fóra! ;)

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Snow
Posted
Vítejte v novém Chronomag fóru.

Pro přihlášení "starých" uživatelů pod jejich obvyklým jménem, je nutné nechat si poslat nové heslo (z důvodu nekompatibility hesel).

Také je nutné znovu si nahrát avatara, pokud jste nějakého měli ;)

Fórum dočasně nebude zobrazovat obrázky ve starých postech. Tedy obrázky, které byly přímo uploadnuty do starého fóra. Obrázky z externích adres by se měly zobrazovat OK.

Také se může stát, že narazíte na starý příspěvek, který bude zobrazovat počet postů -1 případně nebude mít obsah. To jsou bohužel pozůstatky přesunutých témat, se kterýma si konverze neporadila. Pokud narazíte na tyto posty, případně na jiné problémy s novým fórem, dejte nám prosím vědět v Diskuzi o Chronomagu.

Takže hurá do nového fóra! ;)

Posted (edited)

Ahoj takže úspěšně přihlášen :-) zatím se tu celkem motám protože navigace je trošku odlišná ale moc se mi to líbí.

Edited by ¨safi
Posted
Ahoj takže úspěšně přihlášen :-) zatím se tu celkem motám protože navigace je trošku odlišná ale moc se mi to líbí.

Jsem na tom úplně stejně, až mám takovou radost, že zase koupím nějaké pěkné hodinky...volba padla na potápečské :rolleyes:

Posted
Nejde. viz moje odpovedi vyse ;)

Pěěěknéé, rozkoukávám se.. akorát mám dojem, že nesedí zobrazování počtu příspěvků.. asi předevčírem jsem si náhodou všiml, že mám příspěvek s krásným satanistickým číslem 666 :P a dnes vidím jen 580

Posted (edited)
Pěěěknéé, rozkoukávám se.. akorát mám dojem, že nesedí zobrazování počtu příspěvků.. asi předevčírem jsem si náhodou všiml, že mám příspěvek s krásným satanistickým číslem 666 :P a dnes vidím jen 580

odklizec psal, ze je to mozne... podivej se do topicu Diskuse k serveru Chronomag - Nove forum

Edited by Michael
Posted (edited)

Tak zatím jsem tak trochu jelen :blink: :D

Edited by Ondraj
Posted

Nevím jak u ctěných kolegů, ale já mám z nového fóra radost téměř jako z nových hodinek ... OK abych nepřeháněl tak z hodinek v cenové relaci do 7000 Kč :-)

Posted

nemam moc rad zmeny ale tahle semi libi...i kdyz obcas bloudim a ziskat nove heslo mi vzalo trochu casu...