Přejít na obsah

poradte ohladom hodiniek PRIM


Doporučené příspěvky

SanSebi, neber si to osobně, ale jsi tvrdohlavý.. Chápu tvůj omezený rozpočet, chápu omezený přehled, každý nemůže vědět všechno. Jsou tady zkušení lidi, spousta z nich v této sféře X krát zkušenější, než já, takže to nepovažuj za vytahování. Každopádně faktem je, že ty vůbec nevíš, co chceš, vůči ostatním jsi až příliš průbojný a stejně si navzdory radám, které absolutně nereflektuješ, vybíráš dle sebe. Polož si tedy otázku: Co vlastně chceš slyšet a proč jsi přišel? Čekal jsi utvrzení, pochvalu a toť vše? Ať už máš vkus jakýkoli, každý ti tady něco poradil. Ty jsi se ani nad jednou tou radou ani nepotastavil a jen si obhajuješ svou tvrdohlavost. A že si rejpneme do toho designu.. Jak to říci.. Empaticky chápu, že má každý svůj vkus. Ale ty si vybíráš nejen šmejdy, ale i něco tak hnusného, že se nad tím nejde nepozastavit.

My ti v prvé řadě chceme pomoci a ne tě poučovat, jak si zjevně myslíš. Buď dej na rady zdejších zkušených lidí a vyber si hodinky, které nějak vypadají a které za něco stojí, nebo nás pošli k šípku s tím, že jsme banda pitomců a kup si ty šmejdy, které jsi si chtěl koupit - tvoje prachy a tvá ostuda..

 

Sorry za OT.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem DenyKr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

ja viem že mi chcete pomoct aj si to vážim aj si vaše rady beriem k srdcu, tie hodinky primky si už vobec nechcem kúpiť, bola to len otázka že čo na to poviete, ale zato do mna ripať netreba ,dobre beriem že s hodinky nepáčia,a že su aké su! si už dosť dlho prezerám hodinky, aj teraz si ich pozerám a sledujem čo mi tu postujete, a vážne si vážim vašich rád, a prepáčte ak sa vám zdám byť tvrdohlaví! žiadnu pochvalu som nečakal, čakal som presne názor odbornikov že čo je to za značku. 

lenže tu mám taku masu hodiniek, a sledujem si všetky, že sa neviem hneď k tomu vyjadriť... ťahá ma to k tým certinám, ale zatial konkrétny model vybraty nemám, sledujem všetky možné značky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:speak_cool:  a děláš dobře! Moje rada začátečníka a ucha je: dej si s tím načas.... čti, zkoumej, porovnávej, hledej videa, recenze a nespěchej...Já si svoje první hodinky vybíral asi půl roku než jsem se rozhoupal a musím konstatovat, že to asi bylo málo  :) člověk totiž stejně pak záhy objeví něco ještě lepšího a říká si, co už.... holt jsem toto fórum objevil až po koupi  :)  dnes už bych taky vybíral jinak...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...