Jump to content

Recommended Posts

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Moc hezký hodinky

Řeším podobný problém s roztečí, nenechává ti širší řemen na nožičkách zevnitř nějaké poškození, změnu či jiné stopy?

• 3 weeks later...
Posted

je tam vyrytej milenium falcon :-)

nee, takhle nejak by to melo vypadat...

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• 3 months later...
Posted

Moc hezký hodinky

Řeším podobný problém s roztečí, nenechává ti širší řemen na nožičkách zevnitř nějaké poškození, změnu či jiné stopy?

Popravdě, lehce to stlačí řemen v místě stěžejek, ale kůže i textil se poddá - 0,5 mm jsiou stopy na řemenu zcela zanedbatelné...

takže používám v klidu i řemeny 22 mm, strap je taky 22 mm

(jediné, co tam nejde dát, je mesh nebo tah 22 mm, ale to u těchto hodinek asi nehrozí)

;)

Posted

Quido gratuluju,čím víc na Tvý fotky koukám,tím víc se mi ty Hamiltony líbí. Toho data je ale fakt škoda, ub?rá na čistotě.

Na tom hnědým řemenu jim to sluší jednoznačně nejvíc!!

• 4 months later...
Posted (edited)

tak!

už jsem to konečně dotáhl do finále - datový věnec je vyměněný a datum už tak neruší 

:clap:

člověk by ani neřekl, co to udělá radosti, a přitom taková blbost...  ;)

(pochopitelně - coby detailista musím podotknout, že úplně ideální by to bylo bez data, případně, kdyby číslice data nebyla čistě bílá, ale lehce nažloutlá, jako jsou všechny indexy a pozadí nebylo zcela černé, ale lehce do tmavo-hnědozelené, jako je pozadí celého ciferníku, nicméně, buďme skromní a buďme rádi i za tento kompromis) 

:angel:

(pár rychlocvaků z mobilu)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Quido Morava
Posted (edited)

tak!

už jsem to konečně dotáhl do finále - datový věnec je vyměněný a datum už tak neruší 

:clap:

Tak a teď jsou opravdu COOL ! Na kolik tě ten počin vyšel a kde jsi si ho nechával vyměnit? ;-)

PS: blbost to není - opravdu jim to hoooodně prospělo.

Edited by DarylVanHorne
Posted

cca 300 za venec a 300 za vymenu jednim sikovnym a ochotnym hodinarem v OVA - a to se vyplati !

se sehnanim vence mi vyrazne pomohl jeden zatim nejmenovany vazeny clen fora (nejmenuji zatim, jelikoz jsem si nevyzadal jeho souhlas s uvedenim nicku)

urcite prospelo, ale jak vidim kontrast te bile s tou retro kremovou, uz chapu toho manika, jak jsem cetl na nejakem zahranicnim foru, ze si dal tu silenou praci a ta cisla i pozadi na venci si sam nastrikal predem namichanou a odzkousenou barvou, aby to korespondovalo s celym cifernikem

;)

• 1 month later...
Posted

a ted s novym zakazkovym remenem od R4B4 - podle mne jim slusi...

Posted

Jsou nádherný a oproti verzi bez datumovky (H60419533), kterou si pořešil parádně, mají daleko pohlednější korunku.

Řemen je bomba!

• 2 weeks later...
Posted

Mám tyto hodinky už více než dva roky a stále mě baví.....