Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cítil jsem potřebu si teď hned dopřát něco na léto. Objevil jsem na druhém konci zeměkoule Seika 5 v jakési limitované edici, označení SRP507J1. Strojek 6R36, hacking, automat/ruční nátah. Zaujal mě vzhled, kombinace černé matné PVD na pouzdru s červenými čísly na lunetě, červenou vteřinovkou a červeně lemovanou minutkou, k tomu červená guma...

Potěší, že jsou patrně vyrobené v Japonsku. Z Nového Zélandu až na stůl za pěkných 10 dní, doprava gratis. No nekupte to. :whistling:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Blahozelam, prvy kus na fore, Mne osobne sa velmi nepacia, avsal keby si sa chcel zbavit tej divnej gumy, tak ju rad vezmem. Mam seika ku ktorym by sa viac hodila. :))

Posted (edited)

Nenech se přesvědčit :) ( když se podíváš na bohaté zásoby strapů a td,kterými vládne kolega People,zjistíš,že by jsi jen plivnul do Vltavy)  ta guma krvácí úplě stejně,jako hodinky ze svých stigmat :)

V telefonu nic moc,tak jsem čekal na lepší zobrazení doma a ten odstín červený v kombinaci s černou se mi moc líbí.Jenom se zeptám,ta učební lekce cizích jazyků na cifru v podobě day lze  přehodit na anglinu,nebo ji tahle limitka nemá?(konečně angliny je všude plno,ale takováhle vzdělávací lekce...co je to vůbec za jazyk,jako japonština to nevypadá)

Takže gratuluju !!!

Edited by Daemonultimate
Posted

Taky gratuluju. Není to sice můj šálek čaje, ale na léto jak stvořené. Jen si neodpustím malé upřesnění, zřejmě se jedná jen o překlep z Tvojí strany. Strojek je 4R36 a ne 6R36. Píšu to sem proto, že jsem si v první chvíli myslel, že Seiko vylepšilo kalibr 6R15, ale označení SRP mne vrátilo na zem. Tak ať slouží.

Guest Kamil
Posted

Je to hrozna opicarna, cirkus Kludsky hadr. Ale kdyz se ti libi...:)

Posted

V telefonu nic moc,tak jsem čekal na lepší zobrazení doma a ten odstín červený v kombinaci s černou se mi moc líbí.Jenom se zeptám,ta učební lekce cizích jazyků na cifru v podobě day lze  přehodit na anglinu,nebo ji tahle limitka nemá?(konečně angliny je všude plno,ale takováhle vzdělávací lekce...co je to vůbec za jazyk,jako japonština to nevypadá)

Takže gratuluju !!

Asi arabáčtina, ale je tam jako druhý jazyk AJ. O půlnoci to skočí na arabáčtinu a v 1 se to protočí dál na anglinu.

Taky gratuluju. Není to sice můj šálek čaje, ale na léto jak stvořené. Jen si neodpustím malé upřesnění, zřejmě se jedná jen o překlep z Tvojí strany. Strojek je 4R36 a ne 6R36. Píšu to sem proto, že jsem si v první chvíli myslel, že Seiko vylepšilo kalibr 6R15, ale označení SRP mne vrátilo na zem. Tak ať slouží.

překlep, sorry
Posted

Není to můj styl, ale asi to vyhovuje asijskému estetickému cítění. Ale i kdybych změnil názor, tak jednu věc bych nerozdýchal a to jsou ty šroubky. Kdykoliv se na tu fotku podívám, uvědomím si, že ani nevím, jak ty hodinky vypadají, protože pořád sleduju ty rozhozené šroubky a na to bych si prostě nikdy nezvykl. Ale přeju ti, ať ti dělají radost i přes ty rozporuplné názory na ně. (P.S. Ta zlatočervená kombinace je velká frajeřina)