Přejít na obsah

Hodinky na pravé ruce....

jacob

preference noseni hodinek  

166 hlasů

1. 1. nosite hodinky na leve nebo na prave?

• vzdy na leve
      130
    • vzdy na prave
      25
    • nosil jsem na leve ted na prave
      6
    • nosil jsem na prave ted na leve
      2
    • stridam pravou a levou
      3
    • nosim soucasne na prave i na leve ala Diego ;)
      0

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Kdyby tu byl Diskutér, vysvětlil by nám, že hodinky na pravačce jsou důsledkem frustrací z dětství a traumatu z dominantní matky :D

Taky jsem na to myslel, nebo při nejmenším by nám důkladně (profesionálně) vysvětlil, proč je zrovna ta jeho varianta nejlepší a, že by byla určitě nejlepší...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak Diego, to je ikona argentinskeho fotbalu, ten si to muze dovolit. :lol: :lol: :lol:

Když byl Diego myslím v Itálii, kde hrál asi 4 sezóny na propagaci nějakého nadačního fondu, tak mu oboje ty hodinky sebrali, za daňové delikty za ty 4 sezóny, tak nevim jesli se mu to vyplatilo...

Odkaz ke komentáři

Taky jsem nosil na obou, to když jsem chtěl přistihnout opravované primky při zastavování, druhý den už jsem měl pěkný grif (takové to vymrštění ruky s hodinkami, aby se vymanily z rukávu) na obě ruce najednou, ale schovívavé pohledy kolegů v práci mi osvětlily, že některá postižení je lépe skrývat než vysvětlovat.

Odkaz ke komentáři

Zásadně na levé. Vyzkoušel jsem i pravou ruku, ale nešlo to, byl to pro mě takový nezvyk, že jsem začal přemýšlet jestli vůbec musím nosit hodinky. A tak daleko bych se nerad dopracoval.

Myslím, že dobrým řešením problémů s otlaky od korunky, jsou hodinky s korunkou na jiné pozici než 3 anebo nosit hodinky velmi volně.

Odkaz ke komentáři

Kdyby tu byl Diskutér, vysvětlil by nám, že hodinky na pravačce jsou důsledkem frustrací z dětství a traumatu z dominantní matky :D

Omyl je to tím že v 6 měsících neštastnou náhodou spatřil nahou hodinářku odnaproti s hodinkami na pravé ruce a to se fixovalo./ Freund/

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Omyl je to tím že v 6 měsících neštastnou náhodou spatřil nahou hodinářku odnaproti s hodinkami na pravé ruce a to se fixovalo./ Freund/

Inu, jak říká klasik: "Freude, Freude, vždy na tě dojde"...

Pokud by ale platila Conradova přátelská verze, museli bychom ji dislokovat na Moravu: "Freunde, Freunde, zas na ťa donde"....

Odkaz ke komentáři

V ankete mi chzbi odpoved ze nosim hodinkz podle potrebz na jedne i druhe, na prave protoze jsem levak a na leve protoze je to prakticke u vetsiny hodinek zatim jsem si levacke jeste nekoupil.
Mas to tam. Pokud uz jsi zahlasoval jinde, dej vedet a ja to opravim. A je tam i odpoved pro priznivce stylu "Maradona" ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...