Přejít na obsah

Hodinky na pravé ruce....

jacob

preference noseni hodinek  

166 hlasů

1. 1. nosite hodinky na leve nebo na prave?

• vzdy na leve
      130
    • vzdy na prave
      25
    • nosil jsem na leve ted na prave
      6
    • nosil jsem na prave ted na leve
      2
    • stridam pravou a levou
      3
    • nosim soucasne na prave i na leve ala Diego ;)
      0

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Takže dneska jsem nosil v rámci průzkumu Seamastery na levé ruce a musím říct že to nebylo ono a párkrát málem potkaly Seamastery futra dvěří adop., připadal jsem si, že mám tu ruku takovou těžkou, neohrabanou :thumbsdown_anim: , takže závěrem experimentálního dne musim říct, že by se mi těžko zvykalo, zůstavám u pravačky :thumbsup_anim: Upraveno uživatelem jacob
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pravak na leve, levak na prave. Co na tom resite? :-)

Je to logicke, protoze vic aktivit delas tou "sikovnejsi" rukou a tim zvysujes riziko, ze s hodinkama o neco slehnes.

Jsem levák a nosím na levé. Proto při práci nosím seika 5.Tam nějaký úraz není až moc velká katastrofa.

Odkaz ke komentáři

Pravak na leve, levak na prave. Co na tom resite? :-)

Je to logicke, protoze vic aktivit delas tou "sikovnejsi" rukou a tim zvysujes riziko, ze s hodinkama o neco slehnes.

plne suhlasim! :)

nosim nalavo...

(mne osobne pride trochu divne ked vidim cloveka s hodinkami na pravej, ale je to jeho vec-keby som bol lavak aj ja nosim hodinky na pravej)

BTW: pri manualnej praci oslobodim svoje zapastie od hodiniek :) aj tie seiko 5 by mi bolo luto

Upraveno uživatelem Sonny
Odkaz ke komentáři

Tak jako levák je nosím na pravé a došel jsem k tomu metodou pokusů a omylů. swvoje první ghdinky ve věku cca 12 let jsem nosil předpisově na levé. Až když jsem je při práci rosložil na prvočinitele a v hrsti donesl hodináři, tak mi bylo jím vysvětleno a´t je koukám nosit na levé a je pokoj.

Odkaz ke komentáři

Takže dneska jsem nosil v rámci průzkumu Seamastery na levé ruce a musím říct že to nebylo ono a párkrát málem potkaly Seamastery futra dvěří adop., připadal jsem si, že mám tu ruku takovou těžkou, neohrabanou :thumbsdown_anim: , takže závěrem experimentálního dne musim říct, že by se mi těžko zvykalo, zůstavám u pravačky :thumbsup_anim:

Stejne pocity jsem mel ja, kdyz jsem si je na okus dal na pravacku. Nejhorsi byla prace s mysi, stolovani a psani. Zaroven jsem zjistil, ze prave zapesti mam o 15mm vetsi :worried_anim:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

S hodinkama na prave ruce mne napadl jeste jeden extrem. Je tu nekdo kdo nosi hodinky otocene cifernikem dolu? Myslim tim, ze hodinky nejsou na hrbete ruky, ale pod dlani? Na hrbete ruky je pak spona. Toto se moc casto nevidi, ale vzpomnel jsem si na to pred nedavnem, kdyz jsem koukal na Discovery na "American Chopper" , kde tak nosi hodinky Paul Teutul Sr. A vzpomnel jsem si, ze i B Willis je tak nosi? Tak by mne zajimalo, jestli je tu taky nekdo takovy? ;)

Odkaz ke komentáři

S hodinkama na prave ruce mne napadl jeste jeden extrem. Je tu nekdo kdo nosi hodinky otocene cifernikem dolu? Myslim tim, ze hodinky nejsou na hrbete ruky, ale pod dlani? Na hrbete ruky je pak spona. Toto se moc casto nevidi, ale vzpomnel jsem si na to pred nedavnem, kdyz jsem koukal na Discovery na "American Chopper" , kde tak nosi hodinky Paul Teutul Sr. A vzpomnel jsem si, ze i B Willis je tak nosi? Tak by mne zajimalo, jestli je tu taky nekdo takovy? ;)

Je to sice uchylny, ale vzpominam si, ze nekdy v osmdesatych letech to byla celkem moda.

Odkaz ke komentáři

I Jack Bauer ve 24h. :thumbsup_anim: Ale ja bych je tak nemohl nosit... :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...