Guest Snow Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 ARNOLD & SON TES Tourbillon Limited Edition NEW zdroj - http://watchesseven.blogspot.cz/2014/06/arnold-son-tes-tourbillon.html 1
Funthom95 Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 pět minut přemýšlím, co k nim napsat, a stejně mě nic nenapadá. jsou úžasné
Daemonultimate Posted June 28, 2014 Report Posted June 28, 2014 Nechat nahlédnout a zároveň neukázat všechno,to je to první,co mě napadlo,jasná limitka na první pohled,úžasnej kousek,jehož cena hvězd se dotýká.Krása mechanického pohybu jenž nám pohled na tento skvost nabízí by mě bavil hodně dlouho.
instant Posted June 28, 2014 Report Posted June 28, 2014 Citizen im asi zdvihol budget na kurzy kabalistickych studii, inac si neviem vysvetlit ten pomerne rychly posun do horologickej stratosfery. Ja som ich nekriticky fanusik uz dlho, takze konkretne hodinky ospevovat asi ani nemusim. Proste Arnold & Son.
Karlos Posted June 30, 2014 Report Posted June 30, 2014 (edited) Tak tohle mi tady nějak uniklo, moc, moc hezké a skvěle vymyšlené. Jen škoda, že neudělali celé to natahovací soukolí s vlčími zuby, to by vypadalo ještě líp.Ed: až teď vidím, že vlčí zuby mají i některá kola přímo v převodech, to jsem ještě neviděl, paráda. Udělat úplně všechna kola s tímto ozubením nešlo? Edited June 30, 2014 by Karlos
Recommended Posts