Street Glide Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 ...je nová doba,.... po Daytona další ryze dámské Rolády :-)) Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
IzTaPa Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 rekbych... vylozene maly na damskou rucicku ale ten jubilee k nim sedne!
m.n. Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 Na tom jubilee jsou k sežrání. Zrovna včera jsem zachytil fotku modrých...
huhu4d Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 David, ked uz tak 16710 pepsiny pre damu Samozrejme na jubilee
volfda Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 Sluší... Obecně jsou pánské rolády na ženskejch sexy, teda krom DSSD
gougy Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 no já nevím, jako pořád jsou to Rolády, ale absolutně nesedí. Tak velké s jubilee tahem, za mě pro dámu nn
semi001 Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 Kluci, vypada to super, nicmene musim uznat, ze na ruce to nebylo ono.Keramiky jsou az moc masivní, pocitově to nebylo proste takove jako na oyster.... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Chosef76 Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 Mně se to nelíbí...na malé DJ ano, ale tohle nee ! ;-)
Guest dlubix Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Mně se to nelíbí...na malé DJ ano, ale tohle nee ! ;-) Klidně i na pepsiny, ale tady mi to taky nesedí. Za mě palec dolu.
filo-boxer Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Mne se to libi moc, az na jeden detail - ty koncovky u jubilee jsou vice zakrivene nebo kratsi, proste nejdou celou dobu zaroven s nozkama, jako oyster. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Street Glide Posted July 3, 2014 Author Report Posted July 3, 2014 ....nožky ještě necháme zbrousit........:-)
IzTaPa Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 ....nožky ještě necháme zbrousit........:-) nezapomen i na ty ostre rohy - takhle ostry muzou i porezat!!!
gougy Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 ....nožky ještě necháme zbrousit........:-)nebo ve svěráku trochu upravit ten tah, možná nadstavit žvýkačkou?
Street Glide Posted July 3, 2014 Author Report Posted July 3, 2014 ....včera jsme se o tom bavili se Semim,....měnit barevné kaučuky na Rolex mne nebaví,....ale mám v plánu jedno nové pouzdro broušením upravit do proporcí toho starého,.....pak to budou Rolex dle mých představ :-))))
gougy Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Nikdy bych do hodinek takhle nerýpnul, ale rozhodně je to přesně to, co nožky Rolád potřebují - skvělý nápad. ....včera jsme se o tom bavili se Semim,....měnit barevné kaučuky na Rolex mne nebaví,....ale mám v plánu jedno nové pouzdro broušením upravit do proporcí toho starého,.....pak to budou Rolex dle mých představ :-),
Street Glide Posted July 3, 2014 Author Report Posted July 3, 2014 ....až se mi dostane do ruky vhodný objekt,.....tak nechám zbrousit nohy a zmenšit zbytečně masivní ochranu korunky a rád bych také viděl na pouzdru i starý směr brusu,......prostě upravit to směrem k "F" serii :-)
gougy Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 ....až se mi dostane do ruky vhodný objekt,.....tak nechám zbrousit nohy a zmenšit zbytečně masivní ochranu korunky a rád bych také viděl na pouzdru i starý směr brusu,......prostě upravit to směrem k "F" serii :-)Mi čteš myšlenky, doufám, že se Ti do ruky dostanou NoDate nebo GMT - co mají nižší pouzdro, bude to pecka!
Recommended Posts