Jump to content

Recommended Posts

Posted

...je nová doba,.... po Daytona další ryze dámské Rolády :-)) 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no já nevím, jako pořád jsou to Rolády, ale absolutně nesedí. Tak velké s jubilee tahem, za mě pro dámu nn :(

Posted

Kluci, vypada to super, nicmene musim uznat, ze na ruce to nebylo ono.

Keramiky jsou az moc masivní, pocitově to nebylo proste takove jako na oyster....

Guest dlubix
Posted

Mně se to nelíbí...na malé DJ ano, ale tohle nee ! ;-)

Klidně i na pepsiny, ale tady mi to taky nesedí. Za mě palec dolu.

Posted

Mne se to libi moc, az na jeden detail - ty koncovky u jubilee jsou vice zakrivene nebo kratsi, proste nejdou celou dobu zaroven s nozkama, jako oyster. 

Posted

....nožky ještě necháme zbrousit........:-)

nezapomen i na ty ostre rohy - takhle ostry muzou i porezat!!! :)

Posted

....nožky ještě necháme zbrousit........:-)

nebo ve svěráku trochu upravit ten tah, možná nadstavit žvýkačkou? :lol2:

Posted

....včera jsme se o tom bavili se Semim,....měnit barevné kaučuky na Rolex mne nebaví,....ale mám v plánu jedno nové pouzdro broušením upravit do proporcí toho starého,.....pak to budou Rolex dle mých představ :-))))

Posted

Nikdy bych do hodinek takhle nerýpnul, ale rozhodně je to přesně to, co nožky Rolád potřebují - skvělý nápad.

....včera jsme se o tom bavili se Semim,....měnit barevné kaučuky na Rolex mne nebaví,....ale mám v plánu jedno nové pouzdro broušením upravit do proporcí toho starého,.....pak to budou Rolex dle mých představ :-)

Posted

....až se mi dostane do ruky vhodný objekt,.....tak nechám zbrousit nohy a zmenšit zbytečně masivní ochranu korunky a rád bych také viděl na pouzdru i starý směr brusu,......prostě upravit to směrem k "F" serii :-)

Posted

....až se mi dostane do ruky vhodný objekt,.....tak nechám zbrousit nohy a zmenšit zbytečně masivní ochranu korunky a rád bych také viděl na pouzdru i starý směr brusu,......prostě upravit to směrem k "F" serii :-)

Mi čteš myšlenky, doufám, že se Ti do ruky dostanou NoDate nebo GMT - co mají nižší pouzdro, bude to pecka!