digiMonster Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 Zdravím všetkých hodinkových nadšencov.Potreboval by som poradiť prípadne rozšíriť obzor niekym kto ma dobrý prehľad.V dohľadnej dobe mám záujem si spraviť radosť novým prírastkom do svojej skromnej zbierky a mám záujem o hodinky ktoré by vyzerali športovo na bežné denno denné nosenie, skrátka aby sa dali nosit k triku a rifliam (čo je môj najčastejší štyl obliekania).Chcem aby boli vodotesne mininalne 100m,mali zafirove sklíčko,rozmer puzdra 45-46mm,aby mali kaučukovy náramok nie kovový a púzdro aby bolo ideálne vo vyhotoveny rose gold prípadne PVD black.Chrono môže nemusí byť na tom mi nezáleži tak isto či budu Quartz ,alebo mechanicke je mi jedno,ale dátumovka poteší.No a nakoniec je tu cena moj limit bude do 1000? verím že toto je už suma kde sa toho nájde dosť lenže jedine čo som take našiel je model CERTINA DS EAGLE C023.739.37.051.00 (viď na obrazkoch).Takže ak niekoho niečo fajne napadne prihoďte do témy ilustračnu fotku a nejaky ten pokec. ďakujem pekne Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Recommended Posts