IzTaPa Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 dneska uz na to spatne vidim, tak jenom jedna... vim, ze jsem je oznacil za nevyrazne, kdyz se poprve objevily, ale kdyz jsem je dal na ruku, vypadaly mnohem lepe nez na fotkach a podle me i lepe nez cervene...
kloubik Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 Pekne vyfocene a hodinky samo o sobe krasny. V te modre asi vetsi univerzaly, mene vyrazne. Mas k nim i tah?
cali Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 IMO suverenne najlepsie oblecena ETA na trhu, aj ta hadra je super. Gratulacia a zavist, ak by si sa ich nejakym omylom niekedy rozhodol zbavit, prosim o PM.
IzTaPa Posted July 2, 2014 Author Report Posted July 2, 2014 Pekne vyfocene a hodinky samo o sobe krasny. V te modre asi vetsi univerzaly, mene vyrazne. Mas k nim i tah? ne, kuzi a hadr. na tahu bych je asi stejne moc nenosil, je dost masivni a tezky - nozky maji roztec 22mm... kdyz jsem mel cerveny s tahem, stejne jsem je nosil nejvic na hadru. a kdyz mi nahodou ten tah bude chybet, dokoupim
Chosef76 Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 Opět musím pochválit fotografii, daří se Ti! Víš, že jsem fanda předešlé červeno-zlaté verze, která je pro mě stále nejhezčí Tudor, ale i tyhle jsou moc povedené. ;-)
sibirnaya Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 me se libej, jen jsem si rikal, ze ted je jen otazkou casu, kdy pustis IGEN ND
Liqid Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Pěkný, pěkný, ale musím souhlasit s MJ, že snowflake je moc velká.
Kristian.nov Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Fotka krásná... Snažim se, ale nějak si k nim nemůžu najít cestu...
NIGHTinGALE Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Tohle se Tudoru povedlo, asi bych chtěl obě barvy
Ondrej71 Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Tohle se Tudoru povedlo, asi bych chtěl obě barvy To by bylo moc pekne kombo, souhlas. Kdybych si musel vybrat jedny, byly by to tyto modre, líbí se mi moc
misoo Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 nadhera, za mna vsetky palce hore! chceme viac fotiek!! aky je siroky tah pri spone pls? dikes
patriknapr Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 podme uzatvarat stavky. mesiace, tyzdne, dni. A taky co mu začne vadit ))
Exiztence Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Mě baví, neřekl bych více nebo méně než Red ale jinak. Asi měli u Bechyněho jedny takže je blbost se tam jít teďka podívat.
villain83 Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 pěkný,ale červený se mi líběj o dost víc,tyhle mi příjdou jako taková šedá myška...beztak je za měsíc střelíš,takže je to šumák
IzTaPa Posted July 3, 2014 Author Report Posted July 3, 2014 (edited) pěkný,ale červený se mi líběj o dost víc,tyhle mi příjdou jako taková šedá myška...beztak je za měsíc střelíš,takže je to šumák tyhle jsou nafurt, ciwe kdyz jsem je videl poprve na netu, vubec se mi nelibily (vsak si najdi vlakno, jde jsem je hanil jako 'takovy jinaky' ) ale kdyz jsem si je dal na ruku, bylo to jiny kafe Edited July 3, 2014 by IzTaPa
Guest Snow Posted July 4, 2014 Report Posted July 4, 2014 To jsou ale krásné fotky . K novým řadám Tudoru jsem si cestu nenašel, vzpomínám na předchozí mohutné modely typu Tudor Hydronaut 1200.
Recommended Posts