Piplík Posted December 27, 2021 Report Share Posted December 27, 2021 Jsou skvělé Link to comment Share on other sites More sharing options...
colommbo Posted December 27, 2021 Report Share Posted December 27, 2021 Ano, jsou skvělé. Avšak, dle mého skromného soudu, s jiným (méně výrazným a neprošívaným) řemením... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piplík Posted December 27, 2021 Report Share Posted December 27, 2021 před 57 minutami, colommbo napsal: Ano, jsou skvělé. Avšak, dle mého skromného soudu, s jiným (méně výrazným a neprošívaným) řemením... tak jistě…. Záleží na vkusu každého soudruha, že …. Asi si je nechám na tom modrém, ikdyž mám v krabici spoustu jiných řemenů. Ta modrá ve skutečnosti zase tak výrazná není (-: Link to comment Share on other sites More sharing options...
colommbo Posted December 27, 2021 Report Share Posted December 27, 2021 Samosebou, že podle vkusu každého soudruha. Na obrázcích se mi ta modrá zdá až Špálovsky šmolková, zářivá, strhávající (i tím prošíváním) na sebe pozornost na úkor hodinek. V reálu tomu může být jinak. Tedy shrnuto a podtrženo hlavně, že Graficy jsou a že je máš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloga Posted December 30, 2021 Report Share Posted December 30, 2021 Naprosto přesně.... "Na obrázcích se mi ta modrá zdá až Špálovsky šmolková, zářivá, strhávající (i tím prošíváním) na sebe pozornost na úkor hodinek." Tak jest, Piplík, děláš z toho pouťovky, ale o tom to skutečně není. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloga Posted January 13, 2022 Report Share Posted January 13, 2022 zatím jsem to nevyfotil, nějak jsem líno, a pak tady u nás je v zimě tma jak v ranci, tak snad do jara to stihnu, omouvám se, Šnekofone.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anela Posted February 8, 2022 Report Share Posted February 8, 2022 stastny jak blecha myslim, ze po malem kolecku tady nasly pevny pristav. kdyz ne modry remen, tak co rejnok? je to zatim jedina dvaadvacitka co mam momentalne doma, ale ta seda barva mi k nim hodne jde... citim, ze pstrosi noha nebo zralok, alespon 22/18 bude to prave orechove. uz se na to tesim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snekofon Posted February 8, 2022 Report Share Posted February 8, 2022 Perfektní kombinace! Je pravda že zúžení by jim prospělo, ale barva a struktura To jsou ty co odešly ode mně? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piplík Posted February 8, 2022 Report Share Posted February 8, 2022 @Snekofon jojo, jsou to tvoje. To víš, neměl jsem dost dobré řemeny, abych je mohl důstojně nosit (-: Neeee, to je jen z legrace. Pustil jsem je někomu, kdo je bude nosit a budou se více hodit do sbírky. Mezi mými obřími vintage diverskami se ty Grafic ztrácely. Jsem rád, že jsou ve správných rukách. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonny919 Posted February 8, 2022 Report Share Posted February 8, 2022 presne tak, rejnok im sluší Pridám aj ja jednu foto s nedávno tu na fóru kúpenými grafikmi. Vyskúšal som na ne hodiť textilný remeň POSTDAMM od Graf Manufaktur a som spokojný. Btw po dlhej dobe som narazil na krabičku, takže komu by chýbala, dnes večer má možnosť (neviem, či sa tu smú dávať odkazy na aktuálne aukcie)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anela Posted February 8, 2022 Report Share Posted February 8, 2022 jsou to asi nejlehci automaty co jsem zatim mel. navic nejsou vysoke. a pritom celkem velke. neuveritelne. @Sonny919 na tom textilu taky parada Link to comment Share on other sites More sharing options...
petanbub Posted February 9, 2022 Report Share Posted February 9, 2022 @Sonny919 prosím Tě, kdy končí ta aukce krabičky případně kde bych ji našel? Takovou bych přesně potřeboval do mé sbírky Graficů. Dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonny919 Posted February 9, 2022 Report Share Posted February 9, 2022 skončila včera večer https://www.ebay.com/itm/185277604100?hash=item2b2367e104:g:qlIAAOSw4wxh-PWy&autorefresh=true Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzos Posted February 9, 2022 Report Share Posted February 9, 2022 Pěkná cenovka. To už hlava nebere. Za kus papíru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rodkopf Posted February 9, 2022 Report Share Posted February 9, 2022 před 3 hodinami, Dzos napsal: Pěkná cenovka. To už hlava nebere. Za kus papíru tak to Bach taky necekal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anela Posted February 24, 2022 Report Share Posted February 24, 2022 sedy zralok Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloga Posted March 17, 2022 Report Share Posted March 17, 2022 cena kusu papíru - něco jako Modrý Mauritius. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndyAaron Posted March 17, 2022 Report Share Posted March 17, 2022 Hosi, kdybyste nekdo mel nejake zbavovaci tendence, tak mi pinknete SZ, ju? Po Graficach pokukuju par let a ted me to zas chytlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloga Posted April 21, 2022 Report Share Posted April 21, 2022 Andy ok, beru na vědomí. Kdyby tak tě budu informovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snekofon Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 Mise splněna - základní varianty pohromadě.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts