Bischop Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 Ahoj, chtěl bych Vás poprosit o nějakou radu ohledně hodinek pro mladého člověka s cenou okolo 2000 Kč. Vím, že to není asi moc, ale třeba se něco najde.Libí se mi hodinky ve stylu Detomaso Firenze (http://www.detomaso.cz/detomaso/eshop/0/0/5/47-Panske-hodinky-Detomaso-Firenze-cerne-BK1) Dočetl jsem se zde, že tato značka je nějaký čínský produkt či co. Chtěl bych nějaké kvalitní, které neodejdou hned po prvním měsící používání. Děkuji za ochotu
Danny_1989 Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 v této cenové relaci asi nejde poradit nic lepšího, než zajít do prvního hodinářství jako Planeo Quick Time apod., co jsou v obchoďácích a kde mají co největší výběr a kouknout na nějaké to Casio, jsou to sice takové základní hodinky, ale všechny co máme doma tak jdou už roky a bez problémů... pokud najdeš v podobné ceně i ta Seika v obchodě, jenom dobře
T1000 Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 (edited) Mno, velká hitparáda za ty prachy to nejspíš nebude, ale to neznamená, že by se nedalo vybrat. Detomaso look mají třeba některé Timexy - zdroj . Podle mě dobrá volba, pokud chceš stopky. Ceny kolem 2500,- a některé mají 10ATM vodotěsnost nebo osvětlený ciferník (Indiglo). Černěnou úpravu ( PVD) bych obecně v této kategorii moc nedoporučoval. Obrázky mám z vyhledávače a osobní zkušenost přímo s uvedeným obchodem nemám. Řada Expedition by taky mohla zaujmout. Edited July 5, 2014 by T1000
Bischop Posted July 5, 2014 Author Report Posted July 5, 2014 Ty černé Timexy vypadají dobře ale tuto značku neznam. Zkusím to omrknout. Jinak jaké jsou takové ty lepší značky v této cenové relaci? Moc se v tom neorientuji
bohus76 Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 Nic lepšího za ty prachy neseženeš.Pokud by jsi oželel ty malé ciferníčky a něco málo přidal,tak Seiko či Orient. 1
DenyKr Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 Do 2 tisíc je to opravdu trošku krize, osobně bych, být tebou, vzal asi ty Timexy - vypadají docela dobře a co znám lidi, kteří je mají, jsou léta spokojeni
Recommended Posts