Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahoj, chtěl bych Vás poprosit o nějakou radu ohledně hodinek pro mladého člověka s cenou okolo 2000 Kč. Vím, že to není asi moc, ale třeba se něco najde.

Libí se mi hodinky ve stylu Detomaso Firenze (http://www.detomaso.cz/detomaso/eshop/0/0/5/47-Panske-hodinky-Detomaso-Firenze-cerne-BK1)

Dočetl jsem se zde, že tato značka je nějaký čínský produkt či co. 

Chtěl bych nějaké kvalitní, které neodejdou hned po prvním měsící používání.

Děkuji za ochotu

Posted

v této cenové relaci asi nejde poradit nic lepšího, než zajít do prvního hodinářství jako Planeo Quick Time apod., co jsou v obchoďácích a kde mají co největší výběr a kouknout na nějaké to Casio, jsou to sice takové základní hodinky, ale všechny co máme doma tak jdou už roky a bez problémů... pokud najdeš v podobné ceně i ta Seika v obchodě, jenom dobře  :)

Posted (edited)

Mno, velká hitparáda za ty prachy to nejspíš nebude, ale to neznamená, že by se nedalo vybrat. Detomaso look mají třeba některé Timexy - zdroj . Podle mě dobrá volba, pokud chceš stopky. Ceny kolem 2500,- a některé mají 10ATM vodotěsnost nebo osvětlený ciferník (Indiglo). Černěnou úpravu ( PVD) bych obecně v této kategorii moc nedoporučoval.  

22372.jpg   45463.jpg1557.jpg

Obrázky mám z vyhledávače a osobní zkušenost přímo s uvedeným obchodem nemám.   Řada Expedition by taky mohla zaujmout.  

Edited by T1000
Posted

Ty černé Timexy vypadají dobře :) ale tuto značku neznam. Zkusím to omrknout. 

Jinak jaké jsou takové ty lepší značky v této cenové relaci? Moc se v tom neorientuji

Posted

Nic lepšího za ty prachy neseženeš.Pokud by jsi oželel ty malé ciferníčky a něco málo přidal,tak Seiko či Orient.

• Upvote 1
Posted

Do 2 tisíc je to opravdu trošku krize, osobně bych, být tebou, vzal asi ty Timexy - vypadají docela dobře a co znám lidi, kteří je mají, jsou léta spokojeni ;)