Chorche Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 Ač nejsem příznivce sdílení soukromých záležitostí na fórech, sociálních sítích atd..., tak díky tomu, že řadu z vás znám osobně, mi nedá se nepochlubit.Dnes v 6:06 se nám narodil Oliver. Nejlepší přírůstek, co jsem mohl dostat Naše první dítě, úžasný pocit, vlastně všechno úžasné...Pózovat se mu moc nechtělo Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1
Guest Alda Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 Takovy je nadherny prirustek. Gratulace velika !!!
habadej Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 Také gratuluji!! A ty Longines mu parádně sednou!!
parnistroj Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 At je stastnej a zdravej. A i fotr s matkou A pevnou mysl, az za 15 let prijde chut ho dat do vlakna "Vymenim" )
michalval Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 Gratuluju a přeju hodně zdraví přírůstkovi i mamině.
bacil.357 Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 Gratuluji k nej přírůstku. Přeji hlavně to zdraví, všem. Nás to čeká každým dnem, uff.
panedge Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 Tez gratuluji,cele rodine preju hodne zdravi a v neposledni rade pevne nervy:-)
Daemonultimate Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 Jirko,obrovská gratulace.Hodně štěstí přeju celý rodině.Jen mám obavu o Tebe,jak tak koukám mladej se k vracení lonžínsek moc nemá.Tak Ti ten nový přírůstek zkouknu:Ručičky akorát,parádní lumi,žádnej vintáge,ciferník pěkně gilošovanej a indexy parádní.Za mně moc pěkně a ještě jednou gratulace
JaRooN Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 Pridavam se ke gratulantum! At roste jako z vody a casem zdedi po tatinkovi lasku ke vsemu hezkemu...
Guest Matiniela Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 (edited) Velká gratulace. Edited July 5, 2014 by Matiniela
Recommended Posts