IzTaPa Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 (edited) JeanRichard Terrascope Aluminum Watch In Primary Colors Hands-Onhttp://www.ablogtowatch.com/jeanrichard-terrascope-aluminum-watch-in-primary-colors/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Ablogtowatch+%28ABLOGTOWATCH%29 takove flik flaky (www.flikflak.com/) pro vyrostlejsi... a povinna vybava na gay parade Edited July 9, 2014 by IzTaPa
People Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 pekny cifernik a rucicky vlozime do dizajnu toitoi a kvoli majstrovstvam pridane farby.
sashator Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 Barevná ulítlost, která se mi líbí...ale na to, abych si je dal na ruku a vyrazil ven, bych koule neměl
Kid_A Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 tesim se, az je da na pazouru Dan Bilzerian....jinak jsou fantasticky letni
Kluk jako buk Posted July 10, 2014 Report Posted July 10, 2014 Z nějakýho důvodu se mi fakt líbí. K surfování nebo na pláž naprosto ideální. Ale jak někdo napsal na "ABTW -- "Unfortunately, the looks of the watch just don't coincide with the pricetag of this thing."
emef Posted July 10, 2014 Report Posted July 10, 2014 Já bych to nosil normálně i k polobotkám. Kdyby to nestálo takovou raketu.
Daemonultimate Posted July 10, 2014 Report Posted July 10, 2014 Připomíná mi to dětský omalovánky,je to strašný.První model,který se mi od nich opravdu nelíbí ani malinko.A jestli takhle míní pokračovat,ušetří mi spoustu pro a proti.
instant Posted July 10, 2014 Report Posted July 10, 2014 Já bych to nosil normálně i k polobotkám. Kdyby to nestálo takovou raketu. ...no nehanbi sa a ukaz nam tie polobotky
McStinger Posted July 10, 2014 Report Posted July 10, 2014 Je to polovičná robota. Ciferník, indexy, ručičky, korunka... Tú hroznú gumu na viazanie lyží ani nespomínam.
Daemonultimate Posted July 10, 2014 Report Posted July 10, 2014 Už vim,nabarvený dětský dřevěný hodinky.To je ono.
cigi Posted July 10, 2014 Report Posted July 10, 2014 lego rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ale upřímně, já lego a jeho barvy prostě miluju !!! nejlepší džejáry dosud !
instant Posted July 10, 2014 Report Posted July 10, 2014 Aj podla mna nemaju chybu. Ak je clovek hipster alebo farboslepy, je šecko v porádku..
Recommended Posts