Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mě osobně se líbí, ale já jsem na Eternu ulítlej.

Posted (edited)

To já taky. Hlavně maj muj oblíbenej design a ideální průměr... jenže:

Sehr geehrter Herr,

leider ist das von Ihnen gewünschte Uhren-Modell noch nicht käuflich zu

erwerben.

Gerne informieren wir Sie, sobald es soweit ist und übermitteln Ihnen dann

gerne wo und zu welchem Preis Sie die Uhr kaufen können.

Mit freundlichen Grüßen

Eterna Uhren GmbH

Porsche Design Timepieces

Karin Konrath

Marketing/Sales

Donau-City-Straße 1

Tech Gate Tower, 11. Stock

A-1220 Wien

wann etwa erwarten Sie diese? Bitte, teilen Sie mir mit, wenn lagernd.

Meine zweite Idee ist Eterna Vaughan Big Date, aber das ist das selbes

Problem, nicht Wahr?

Sehr geehrter Herr,

Sie haben Recht, auch die Eterna Vaughan Big Date ist ein neues Modell.

Beide Modelle werden für das letzte Quartal 2007 erwartet.

Mit freundlichen Grüßen

Karin Konrath

Edited by sibirnaya
Posted

Eterny jsou dokonalý. Podařilo se mi získat z Vídně katalog 2007 včetně ceníku v EUR. Nevychází zase až tak draho, cena se pohybuje od cca 1300 EUR za základní divers modely KonTiki.

Posted (edited)

Jo jsou velmi pěkné, ale z řady Kontiki se mi více líbí model GMT.

kontikiGMT.jpg

Edited by roon
Posted

tyhle na kovu přijdou na 1650?. Ale údajně ještě nejsou. Chci jedny univerzální hodinky, a tyhle přesně splňují moje parametry:

safír

kovový tah

alespoň 42mm

vodotěsnost min 100m

cena do 100.000,-CZK

Posted
Kontiki GMT maju 42,6mm

to ja taky vim. odpovidal sem maxsovi na jeho link. jenze kontiki gmt nepovazuju za univerzalni hodinky, co bych si mohl vzit treba k obleku... kdezto kontiki four hands xxl ano :)

Posted

ty první vypadají skvěle, líbí se mě kombinace černá - zelená, hlavně zelená stopa: 3-6-9-12 a ručičky :)

Posted
ty první vypadají skvěle, líbí se mě kombinace černá - zelená, hlavně zelená stopa: 3-6-9-12 a ručičky :)

Přesně tak, tyhle klasické Kon Tiki jsou nádherné, ještě na ně ušetřit

Posted

Ty jak se líbí sibirnaya-ovi jsou opravdu moc pěkné..... Ty Kontiki jsou možná hezčí, ale jak píše sibirnaya že potřebuje něco univerzálního, tak to se mi ty jeho líbějí vic, mají takový hezčí, neprovokativní cifernik a celkově se mi zdají takové uhlazenější... Ty Kontiki jsou podle mě už více sportovní, teda aspon podle vzhledu :-)

Posted (edited)
Ty jak se líbí sibirnaya-ovi jsou opravdu moc pěkné..... Ty Kontiki jsou možná hezčí, ale jak píše sibirnaya že potřebuje něco univerzálního, tak to se mi ty jeho líbějí vic, mají takový hezčí, neprovokativní cifernik a celkově se mi zdají takové uhlazenější... Ty Kontiki jsou podle mě už více sportovní, teda aspon podle vzhledu :-)

diky za podporu :) uvidime, udajne opravdu jeste nejsou k mani, nicmene patram dal...

Edited by sibirnaya
Posted (edited)
Takisto by som sa radšej rozhodol za KonTiki GMT (a keby bol niekoľko nasobne väčši budget,tak Eterna Matic 3000 :whistling: )

proste GMT ne :) kdyz uz, tak mam slabost pro ten otviraci koncept, ale nejsem potapic, takze nevim, k cemu by mi tak nejak byl... no uvidime, az bude zbytecnych dalsich 4000? na diversky, proc ne :)

eterna1.jpg

Edited by sibirnaya
Posted

Abych nezakládal nové vlákno se stejným názvem - a co říkáte na tyto Eterny?

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

1948 Alarm ... máte někdo zkušenost s budíkem u automatů???

Posted

tak mam fotky v realu, z nemecka, cena 1230?, a uz se mi tolik nepozdavaji. tak ted vaham... co myslite, vazeni kolegove?:)

DSCN1256.jpg

DSCN1258.jpg

DSCN1260.jpg

Posted
tak mam fotky v realu, z nemecka, cena 1230?, a uz se mi tolik nepozdavaji. tak ted vaham... co myslite, vazeni kolegove?:)

DSCN1256.jpg

DSCN1258.jpg

DSCN1260.jpg

Myslím, že by boli krajšie bez tých dátumových čísiel. Na prvom obrázku v téme to vyzerá pomerne dobre - tak nenápadne, ale na tomto to už tak dobre nevyzerá - dosť mi to tam vadí.

Posted
Myslím, že by boli krajšie bez tých dátumových čísiel. Na prvom obrázku v téme to vyzerá pomerne dobre - tak nenápadne, ale na tomto to už tak dobre nevyzerá - dosť mi to tam vadí.

no vidis, tobe to vadi, me to primo se*e :)