sibirnaya Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 (edited) http://www.uhren-schmuck.de/aktuelles/mark...-Hands-XXL.html docela vážně o nich uvažuju, 40mm submariner se ukázalo jako nedostačující. Další možnosti jsou Breitling, Omega PO, Omega AT, Panerai, atd... Edited June 4, 2007 by sibirnaya
Godin Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Mě osobně se líbí, ale já jsem na Eternu ulítlej.
sibirnaya Posted June 4, 2007 Author Report Posted June 4, 2007 (edited) To já taky. Hlavně maj muj oblíbenej design a ideální průměr... jenže: Sehr geehrter Herr, leider ist das von Ihnen gewünschte Uhren-Modell noch nicht käuflich zu erwerben. Gerne informieren wir Sie, sobald es soweit ist und übermitteln Ihnen dann gerne wo und zu welchem Preis Sie die Uhr kaufen können. Mit freundlichen Grüßen Eterna Uhren GmbH Porsche Design Timepieces Karin Konrath Marketing/Sales Donau-City-Straße 1 Tech Gate Tower, 11. Stock A-1220 Wien wann etwa erwarten Sie diese? Bitte, teilen Sie mir mit, wenn lagernd. Meine zweite Idee ist Eterna Vaughan Big Date, aber das ist das selbes Problem, nicht Wahr? Sehr geehrter Herr, Sie haben Recht, auch die Eterna Vaughan Big Date ist ein neues Modell. Beide Modelle werden für das letzte Quartal 2007 erwartet. Mit freundlichen Grüßen Karin Konrath Edited June 4, 2007 by sibirnaya
michali Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Eterny jsou dokonalý. Podařilo se mi získat z Vídně katalog 2007 včetně ceníku v EUR. Nevychází zase až tak draho, cena se pohybuje od cca 1300 EUR za základní divers modely KonTiki.
roon Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 (edited) Jo jsou velmi pěkné, ale z řady Kontiki se mi více líbí model GMT. Edited June 4, 2007 by roon
sibirnaya Posted June 4, 2007 Author Report Posted June 4, 2007 tyhle na kovu přijdou na 1650?. Ale údajně ještě nejsou. Chci jedny univerzální hodinky, a tyhle přesně splňují moje parametry: safír kovový tah alespoň 42mm vodotěsnost min 100m cena do 100.000,-CZK
maxs Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Sú krásne. Mikl by ich ešte mohol mať : http://uhren-mikl.com/box_artikel.asp?deta...amp;abv=#detail
sibirnaya Posted June 4, 2007 Author Report Posted June 4, 2007 Sú krásne. Mikl by ich ešte mohol mať : http://uhren-mikl.com/box_artikel.asp?deta...amp;abv=#detail to jsou jen 40mm, ty xxl maji 44mm...
sibirnaya Posted June 4, 2007 Author Report Posted June 4, 2007 Kontiki GMT maju 42,6mm to ja taky vim. odpovidal sem maxsovi na jeho link. jenze kontiki gmt nepovazuju za univerzalni hodinky, co bych si mohl vzit treba k obleku... kdezto kontiki four hands xxl ano
gas Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 ty první vypadají skvěle, líbí se mě kombinace černá - zelená, hlavně zelená stopa: 3-6-9-12 a ručičky
Flegi Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 ty první vypadají skvěle, líbí se mě kombinace černá - zelená, hlavně zelená stopa: 3-6-9-12 a ručičky Přesně tak, tyhle klasické Kon Tiki jsou nádherné, ještě na ně ušetřit
jacob Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Ty jak se líbí sibirnaya-ovi jsou opravdu moc pěkné..... Ty Kontiki jsou možná hezčí, ale jak píše sibirnaya že potřebuje něco univerzálního, tak to se mi ty jeho líbějí vic, mají takový hezčí, neprovokativní cifernik a celkově se mi zdají takové uhlazenější... Ty Kontiki jsou podle mě už více sportovní, teda aspon podle vzhledu :-)
sibirnaya Posted June 4, 2007 Author Report Posted June 4, 2007 (edited) Ty jak se líbí sibirnaya-ovi jsou opravdu moc pěkné..... Ty Kontiki jsou možná hezčí, ale jak píše sibirnaya že potřebuje něco univerzálního, tak to se mi ty jeho líbějí vic, mají takový hezčí, neprovokativní cifernik a celkově se mi zdají takové uhlazenější... Ty Kontiki jsou podle mě už více sportovní, teda aspon podle vzhledu :-) diky za podporu uvidime, udajne opravdu jeste nejsou k mani, nicmene patram dal... Edited June 4, 2007 by sibirnaya
xlaque Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Takisto by som sa radšej rozhodol za KonTiki GMT (a keby bol niekoľko nasobne väčši budget,tak Eterna Matic 3000 )
sibirnaya Posted June 5, 2007 Author Report Posted June 5, 2007 (edited) Takisto by som sa radšej rozhodol za KonTiki GMT (a keby bol niekoľko nasobne väčši budget,tak Eterna Matic 3000 ) proste GMT ne kdyz uz, tak mam slabost pro ten otviraci koncept, ale nejsem potapic, takze nevim, k cemu by mi tak nejak byl... no uvidime, az bude zbytecnych dalsich 4000? na diversky, proc ne Edited June 5, 2007 by sibirnaya
diog Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Abych nezakládal nové vlákno se stejným názvem - a co říkáte na tyto Eterny? Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1948 Alarm ... máte někdo zkušenost s budíkem u automatů???
sibirnaya Posted June 6, 2007 Author Report Posted June 6, 2007 tak mam fotky v realu, z nemecka, cena 1230?, a uz se mi tolik nepozdavaji. tak ted vaham... co myslite, vazeni kolegove?
Lovap Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 tak mam fotky v realu, z nemecka, cena 1230?, a uz se mi tolik nepozdavaji. tak ted vaham... co myslite, vazeni kolegove? Myslím, že by boli krajšie bez tých dátumových čísiel. Na prvom obrázku v téme to vyzerá pomerne dobre - tak nenápadne, ale na tomto to už tak dobre nevyzerá - dosť mi to tam vadí.
sibirnaya Posted June 6, 2007 Author Report Posted June 6, 2007 Myslím, že by boli krajšie bez tých dátumových čísiel. Na prvom obrázku v téme to vyzerá pomerne dobre - tak nenápadne, ale na tomto to už tak dobre nevyzerá - dosť mi to tam vadí. no vidis, tobe to vadi, me to primo se*e
Recommended Posts