Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tak tohle je skvělý, hlavně ty zelený s červenýma indexama jsou super. Tahle řada se jim hóóódně povedla.

Doufám, že budou mít ETU nebo Sellitu a že je nedokurví Miyotou.

Retro jak blázen, fakt se mi hrozně líbí, dokonce i velikost vypadá rozumná. Chci je :)

Posted

Dobře, tak Claro Semag CL888 jako u Zodiac Diver Oceanaire :)

Hezký hodinky dokurvený levným automatem, kde skáče vteřinovka hůře, než u quartzek.

Spokojen? :)

Protože na ciferníku je sice swiss made, ale Claro Semag CL888 je v podstatě obšlehnutej Sea-Gull ST16.

Prostě pokud dovnitř nedali ETU nebo Sellitu, tak ty hodinky zabili :(

Posted

pohodový retro poničený druhořadým strojkem. prim 68 by jim velice slúúúšela :D - už vidím, jak to manta vyrábí :D

jaký mají sklíčko ?

Posted

To je skvělé, hlavně ty zelené! A jak se dívám, Zodiac do toho praštil a máme se brzy na co těšit, nejen v řadě Sea Dragon. Už jsem měl strach, že automaty odpískali.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Já mám Zodiac Sea Dragon quartz, a svého času jsem na nich byl skoro závislý. Já vím, že je to slabý odvar značky Zodiac a je to vlastně Fossil, ale dokud půjdou, tak z domu nepůjdou :)

Posted

Wow, oni exhumujou i legendu všech legend - Super Sea Wolf.

A vypadají v podstatě stejně, jako ten původní model :wub:

A dokonce to vypadá, že budou na výběr 3 barvy datumovek. Geniální nápad - černá, bílá, červená. Konečně se nebudeme dohadovat, která barva datumovky je lepší a každý si koupí tu, co chce.

Tak... a už vím, čím to zabili :(

Proč???? Proč je na všech novinkách ten nápis AUTOMATIC tím pitomým šikmým fontem? Proooč???

Úžasnej originál:

Posted

Mám radost, legenda Zodiac novu ožila a Fossil ji přestal směřovat do sraček.

Možná někdo napíše, že jen exhumují staré modely. No a co? Jsou to krásné mechanický hodinky, vypadají poctivě udělaný, zaslouží si, abych si je koupil :)

Už se na ně fakt těším.

Posted

dalsie fotky 

10478217_425106667627322_445813389386095

The first ZODIAC Sea Dragon shipment being tested at our facility in Switzerland one last time before heading out the door! It's getting real everyone!

This highly anticipated reinvention of our legendary Sea Dragon hit limited dealers in less than three weeks! Six new styles, all automatic, using our exclusive STP1-11 movement.

10514723_425103250960997_466815955850613

Jet-O-matic

10527540_421494477988541_255658344998987