Jump to content

Recommended Posts

Posted

Máte nějakého favorita v hodinkách,kterého nosíte nejvíc? Já kromě pracovních seiko 5 mám vždycky hrozný dilema,který si zrovna vzít. Horší než když žena řekne, že neví co na sebe. Snažím se vyvenčit všechny ale je to těžký.

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Máte nějakého favorita v hodinkách,kterého nosíte nejvíc? Já kromě pracovních seiko 5 mám vždycky hrozný dilema,který si zrovna vzít. Horší než když žena řekne, že neví co na sebe. Snažím se vyvenčit všechny ale je to těžký.

V poslední době kulaté Prim automat (bohužel nemohu hýřit Mbity, takže bez obrázku), ovšem jen k obleku, když nemá pršet (nejsou vodotěsné) a když nemá být moc vedro (aby pot nesežral pouzdro).

Takže i ostatní mají šanci :-)

Posted (edited)

Vedou Trasery, hlavně je často nosím, aby se nezastavily, uvidíme, co s tím nadělají Samuraje a watchwinder.

Edit: hrubka :thumbsdown_anim:

Edited by chose
Posted (edited)

Teraz v lete: kraťasy, bledé tričká - strieborné Tissot Seastar 1000

tmavé oblečenie, kožené sako - Seiko Black Monster+ čierny gumený strap

V zime-svetre,kabáty- Seiko kinetic SNA -sú menšie ako divery a netrhajú košele :)

Edited by ludvik
Posted

obvykle: Prim Linea 40

víkend, motorka: Vostok Europe/Vostok I

asi tak 1x za 2 měsíce Prim Sport ("Divers")Quartz, kdybych měl zmoknout

Posted

hodne zalezi na programu a nalade, ale nejcasteji ChLE, Samuraje pripadne neco z klasiky tj. PRIM Igen a nebo TV a kdyz se opravdu zadari tak kazdy den v jine barve :)

Posted

Já na běžné nošení Seiko Spirit, na sport Seiko 5 Sport, k obleku vintage Omega Seamaster nebo Longines Suiza.

Posted

Poslední dobou jsou favoritem jednoznačně King Seiko a na volný čas Vintage Seiko Chronograph 6138

Posted

Já nosím všechny co mám sepsaný dole... Střídám to podle nálady a nebo častěji podle obleku (barevně se to snažím sladit) ... Samozřejmě, že v šuplíku mám ještě nějaké další kousky IWC cal. 89, dvoje Diplomaty, SportII a pod. ale ani se nepovažuju za sběratele... prostě je tak nějak mám... :D

Posted

Vzdy nosim nejdele ten nejnovejsi model. Nosil jsem nejdrive porad letecke Prim, potom jsem si poridil Aviator a nosil jsem pouze je. Potom Laco a ty jsem nedal z ruky a potom Seamastery. Ale najednou se to ustalilo a par kousku jsem prodal a zustaly mi Laco pro volny cas, Seamaster do prace a nekdy Diplomat ke kosili a zlatym manzetovym knoflickum :)

Guest Ondra
Posted

Moje nejmilejší hodinky jsou ty, které právě nosím... titanové Seiko Samurai - Dark Blue Dial :thumbsup_anim: