Jump to content

Laco DC-3 Pilot watch (Limited Edition)

Recommended Posts

Posted

Od té doby, co jsem viděl hodinky Laco na živo, k nim mám velký respekt. Myslím, že je fotky hodně devalvují. Jediné, co mě na nich trochu mrzí, je ta Myota v levnějších modelech. Nějak mi to k označení ?Made in Germany? nepasuje. Ale zpracování mě naprosto uchvátilo, hlavně u dražších modelů. A jak chrona nemusím, tak Laco San Francisco mě totálně dostalo. Tam je ovšem ETA Valjoux 7750 a to už je jiný level.  

http://www.chronoshop.cz/chronografy-laco/laco-valjoux-44-creme

Posted

Měl jsem Laco s miyotou i etou a myslím si, že i kdyby v hodinkách Laco hýbali ručkami amazonští mravenci, nebo v nich jen šukali, budou to parádní hodinky :-)

Na DC 3 mám zálusk.

S těmito jsem dnes kávičkoval

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Upvote 1
Posted

To jsi mě fakt pobavil.

Díky za zvednutí nálady a za další kámen do dlažby vedoucí k hodinkám Laco.

Posted

:-).

Minimálně stojí za zkouknutí. Je fakt, že někdo má s Laco problém kvůli WWII, ale těch do dodávali hodinky německým pilotům bylo více - IWC, Stowa, A Lange . Sohne a atd, a jiný zase neunese, že Laco zní malinko maďarsky nebo romsky (Lacher and Co). Já si k nim cestu našel :-)

• 2 weeks later...
Posted

Ale jó, já k nim taky cestu našel. A tu WWII bych bral spíše jako přednost. Prostě značka s tradicí - to zatím Steinhart o sobě říci nemůže ;-)

Posted

Já pořád nevím. Jeden den jo, druhý den proč? a tak pořád dokola. A termín uzávěrky objednávek se blíží. Kdyby byly třeba 44 mm a s ručním nátahem, tak mám jasno. Pilotky zatím žádné nemám.  :rolleyes:

• 2 months later...
Posted

Ale jó, já k nim taky cestu našel. A tu WWII bych bral spíše jako přednost. Prostě značka s tradicí - to zatím Steinhart o sobě říci nemůže ;-)

jako přednost, to jo, jak jinak, dobře řečeno.

:gunsmilie:

**