Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pravděpodobně se to už na fóru někde psalo, ale bohužel jsem tam, kde jsem se díval, našel pouze "... přesný počet vyrobených kusů se nepodařilo zjistit ... ", a to včetně stránek PRIMU. Ví se to alespoň orientačně ? Díky za odpověď.

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestli to neví přesně ani lidé v Eltonu, tak už se to pravděpodobně nezjistí. Tady to číslo nikdo neuvedl, taky jsem se o to zajímal.

Posted
Většinu budou mít beztak zdejší členové :smile_anim: Tak co to spočítat alespoň tady?

Já mám dvoje :whistle:

Já jedny :thumbsup_anim:

Posted

Taky už jedny mám ... ale tohle je spíš otázka pro PRIMa. I když se neví přesný počet kusů, orientačně by to mělo být dohledatelné ... kolik lidí na jejich výrobě dělalo, jak dlouho, na jakých strojích, ...

Guest Ondra
Posted

Zkusím si tipnout... původní Diplomaty se vyráběly 2 roky (1969-70), tak kolik se jich mohlo vyrobit... do tisíce? :king:

Posted
Zkusím si tipnout... původní Diplomaty se vyráběly 2 roky (1969-70), tak kolik se jich mohlo vyrobit... do tisíce? :king:

Konečně první číslo :-) Doufám, že se těch tipů objeví víc !

Posted
Spíš tisíce.

Taky jsem toho nazoru, s horni hranici 10.000. Aby si preci kazdy z onech povestnych 10k mohl jedny privlastnit ;)

a za sebe +1...

Posted (edited)
Taky jsem toho nazoru, s horni hranici 10.000. Aby si preci kazdy z onech povestnych 10k mohl jedny privlastnit ;)

a za sebe +1...

To by jich museli dělat asi 100 kusů denně :oneeyed02: . Vždyť to nebyl jediný model. 3-4 tisíce jsou reálnější. A za komančů nebylo horních 10.000 ale cca 1 mega členů strany :o

Edited by yed69